Sådan gendanne slettede e-mail i Microsoft Outlook

October 5

Behov for at gendanne slettede e-mail? Intet problem! Du kan nemt gendanne slettede e-mails, hvis du bruger Microsoft Outlook til nogen af ​​dine e-mail konti. Måske du var kontrol en af ​​dine e-mails og ved et uheld markeret det som spam. Du har måske ikke kigget på din indbakke i et par dage, ikke at vide, at din e-mail automatisk vil blive slettet i et par dage. Hvis dette er tilfældet, bør du have noget problem at inddrive din email. Gendannelse slettede e-mail er virkelig ikke så svært at gøre, da de fleste e-mails ikke bliver slettet permanent - rummet er bare komprimeret indtil nye data overskriver at nuværende plads.

Instruktioner

1 Kig efter din Outlook PST-fil på computeren. Skal være outlookefile.pst. Når du finder det, bakke det op på et flashdrev.

2 Gå nu til din Kommandoprompt ved at skrive "cmd" i søgestrengen placeret i menuen "Start".
Skriv ud den følgende, når du er i Kommandoprompt:
DEBUG C: \ fullpath \ Outlook.pst
F 107 113 20
Q

3 Du har nu ødelagt PST-fil. Sørg for at du begynder at køre SCANPST ved at navigere til C: \ Programmer \ Fælles filer \ System \ Kort \ 1033. Nu, hvor din SCANPST er afsluttet, alle slettede e-mails gendannes.

4 En anden måde at gendanne slettede e-mail i Microsoft Outlook er ved hjælp af et program kaldet "Recover My Mail". Selv om jeg ikke kan kilde linket til dig her, kan du gå til deres hjemmeside på recovermyemail.com. Med denne software, kan du komme tilbage slettede e-mail fra din Personlig opbevaring fil (PST) og endda vedhæftede filer, der fulgte med dine e-mails. Selvom dette program er ikke gratis, det er en fiks anordning at have, hvis du har brug for hurtigt genopretter e-mails uden at gøre det den manuelle måde.