Hvordan kan man se Hvis Office 2007 Er Retail eller OEM?

September 29

Hvordan kan man se Hvis Office 2007 Er Retail eller OEM?


Microsoft giver dig mulighed for at købe software på en rabat, hvis det er bundlet med en ny computer. Dette er kendt som Original Equipment Fremstilling Software (OEM), og kan koste langt mindre end enkeltstående detail udgaver. OEM-software er licenseret til computeren det er installeret på og ikke til brugeren, så hvis pc'en dør, så licensen dør med pc'en. Købere bør omhyggeligt sammenligne fordele og ulemper ved at købe OEM-software. Hvis softwaren til sidst bliver nødt til at blive brugt på en anden computer, OEM er bestemt ikke vejen at gå.

Instruktioner

Hvordan kan man se Hvis Office 2007 er Retail eller OEM

1 Åbn en af ​​de Office-programmer (Excel, Word, Outlook, Access, PowerPoint eller Publisher).

2 Klik på "Office" -knappen i øverste venstre hjørne af vinduet for at åbne menuen Office.

3 Klik på knappen "Word-indstillinger" nederst i menuen Office. (Bemærk, at denne knap vil blive mærket til at svare med det program, du er i, vil nemlig Excel være "Excel-indstillinger.")

4 Klik på knappen "Resources".

5 Klik på "Om" knappen, som er til højre for etiketten "Om Microsoft Office Word."

6 Læs "Produkt-ID" på om side. Hvis det andet sæt af tegn, der er tre tegn i længden, læser "OEM" og derefter versionen er en OEM-version. Ellers er det en detail version.

7 Klik på "OK" for at lukke vinduet "Om".

8 Klik på "OK" for at lukke "Options" vinduet.

TIPS

  • Nogle computerproducenter vil levere en CD sammen med OEM-software er indlæst på den nye computer. Ofte er "Produkt-ID" vil blive vist på emballagen (det vil give dig den samme nummer, der er fundet på "Om" skærm).

relaterede artikler