Hvor lang indtil du kan genåbne din Disabled Facebook konto?

January 19

Hvor lang indtil du kan genåbne din Disabled Facebook konto?


Med mere end 500 millioner aktive brugere, har Facebook en meget bred vifte af indhold, der vises på sit nuværende område til enhver tid. Til tider kan Facebook anser dette indhold uegnet eller usikker, og vælge at deaktivere en brugers konto, blokere dem fra yderligere adgang til det. Effektivt gør sagen til Facebook, at upassende indhold var resultatet af en misforståelse eller fejl kan resultere i tilladelse til at genåbne en konto, men det er ikke altid tilfældet.

Facebooks erklæring om rettigheder og ansvar

For at holde medlemmernes oplysninger og identitet sikker, etablerede Facebook en erklæring om rettigheder og ansvar i 2009. Disse retningslinjer sat forventningerne til brugernes adfærd og give Facebook myndighed til at lukke ned violaters. Erklæringen om rettigheder og ansvar dækker en bred vifte af handlinger og adfærd. For eksempel, brugere enige om, at de ikke vil mobbe eller chikanere hinanden, sende spam via webstedet eller krænke en anden brugers ophavsret eller intellektuel ejendomsret. Ved at få adgang Facebook, brugere accepterer vilkårene i erklæringen.

Deaktiveret vs. Handicappede konti

En Facebook-bruger har mulighed for at deaktivere eller deaktivere sin konto. Sletning af en konto, fjernes den helt fra Facebook, uden mulighed for at re-åbne den. Deaktivering af en konto dybest set slår det fra. Wall indlæg, venner og andre oplysninger tilbage, men er skjult fra søgeresultaterne. Brugeren kan derefter gå tilbage og tænde den, når han ønsker. Mens brugeren kan vælge at slette eller deaktivere sin konto, han ikke har valget, da hans konto er deaktiveret. Facebook er ansvarlig for at deaktivere konti. Når brugeren forsøger at logge på efter hans konto er blevet deaktiveret, vil han blive mødt med en besked om ham, at han ikke længere kan få adgang til sine oplysninger.

Årsager til deaktivering konti

Facebook kan deaktivere en konto for en række årsager. Indholdet af seksuel eller voldelig karakter kan føre Facebook til at deaktivere en konto som dåse adfærd, der udgør chikane, upassende reklame eller markedsføring eller anden uopfordret kontakt. Konti oprettet med falske navne eller falske eller vildledende identiteter overtræder også Facebooks retningslinjer og standarder, og kan deaktiveres. Facebook kan også deaktivere en konto, den mener har været mål for phishing eller anden fidus, der sætter brugerens sikkerhed i fare.

Genåbning deaktiverede konti

Når en bruger finder sin konto er blevet deaktiveret, kan han sende en mail til [email protected] eller bruge Facebooks online-formular (se Resources) for at finde ud af mere information. Facebook kan ikke vise brugeren det indhold, som forårsagede hans konto skal deaktiveres, men hvis aktionen foretages som følge af en skrivefejl, misforståelser eller sikkerhedsmæssige bekymringer, er mere tilbøjelige til at blive genåbnet af Facebook personale kontoen. Det kan tage Facebook et par uger til at reagere på brugeren og genåbne kontoen. Hvis brugeren klart overtrådt Facebooks retningslinjer og standarder, kontoen vil ikke blive genåbnet.


relaterede artikler