Fordele & Ulemper ved Podcasting

September 11

Fordele & Ulemper ved Podcasting


Podcasting er en type teknologi, der tillader enkeltpersoner og grupper til regelmæssigt at sende og modtage multimedieindhold med næsten ingen indsats. En bruger kan simpelthen abonnere på en bestemt podcast-feed, og indholdet vil blive downloadet til en computer eller en iPod, hver gang en ny podcast er tilgængelig. Podcasts kan afspilles via iTunes eller enhver medieafspiller.

Bekvemmelighed

Da iPods kan afspille podcasts, kan filerne ses eller lyttet til når som helst, hvor som helst. Du behøver ikke at være limet til en computer for at gennemgå filerne. Podcasting kan være værdifulde for studerende eller ansatte, der ønsker at følge op på oplysninger eller refreshers for fuldt ud at forstå lektioner eller arbejde idéer. Studerende og ansatte kan lære gennem forskellige modaliteter bort fra læsning. Lydfiler og videoer kan være hjælpemidler og kosttilskud til at studere og arbejde. Disse filer kan hurtigt og billigt skabt og uploadet til enhver hjemmeside. Derfor kan foredrag og præsentationer nemt tilgås uafhængigt af tid og sted, der tilbyder fleksible læring for studerende og medarbejdere.

Easy Reach

Med en podcast, kan du nemt nå dine elever eller ansatte, som helst. Endnu vigtigere er, kan de oplysninger, der sendes bekvemt adgang. Ikke flere FAQs, der skal opdateres. Podcasts ikke har udløbsdatoer, og de kan være permanent arkiveres.

tilgængelighed spørgsmål

Materialer, såsom udskrifter, skal bestå af lyd- eller videofiler for at være fuldt tilgængelige. Dette, samt redigering og uploading af høj kvalitet filer, kan være tidskrævende. Store filer kræver bredbåndsforbindelse, hvilket gør dem vanskelige for de brugere, der kun har langsomme, opkaldsforbindelser. De, der er ved at skabe podcasts også nødt til at sørge for, at det filformat bruges vil være kompatibel med alle MP3-afspillere og ikke iPods alene.

produktivitet Issues

Tilladelse iPods på arbejde eller i skole, kan tilskynde medarbejdere og studerende til at arbejde mindre. IPods på kontoret eller klasseværelset kan være en kilde til distraktion. Studerende og ansatte kan blive fristet til at se film, lytte til musik eller andre lydfiler snarere end arbejde. De kan sidespor af de endeløse medier muligheder, en iPod kan give. Dette kunne betyde mindre end gennemsnitlig ydelse og mindre produktivitet.