Laptop til TV som en anden skærm

September 11

Laptop til TV som en anden skærm


Tilslutning din bærbare computer til et TV, så du kan behandle det som en anden skærm introducerer en række nye anvendelsesmuligheder for din bærbare computer. Tilføjelsen af ​​TV'ets store skærm som en skærm kan ændre den måde, du arbejder hjemme eller på arbejdspladsen, hjælper du gør dine opgaver mere effektivt og forbedre den måde, du arbejder med andre.

Tilslutning Laptop til TV

Du kan tilslutte din bærbare computer til dit tv ved hjælp af enten en VGA- eller HDMI-kabel. Næsten alle laptops har en VGA-udgang, og nogle har også en HDMI-udgang. Tilslut den anden ende af kablet til den matchende indgang på dit TV. HDMI kabler bære både lyd og video, men VGA kabler overbringe kun video. Nogle VGA kabler har en lille lydkabel, der kan tilsluttes til Line Out-stikket på din computer; den anden ende af lydkablet skal sættes i audio input, der svarer til VGA-indgangen på dit tv. Fjernsynet vil automatisk blive detekteret som en ekstern skærm. Tryk på "Windows-logoet" og "P" nøgler på samme tid for at få en dialogboks med en liste over måder, du kan bruge dit TV som en skærm.

Duplikere

Dupliker din bærbare computer skærm på tv-skærmen, hvis du ønsker at dele din skærm med en stor gruppe af mennesker, og ikke vil have dem alle forsøger at kigge over skulderen, når du navigerer på skrivebordet. Dette gør det mere behageligt for både dig og publikum.

Udvide

Udvid dit skrivebord til at give dig selv mere plads til at arbejde. Udvidelse dit skrivebord på TV kan du flytte filer fra din primære skærm på tv-skærmen. Dette er ideelt, hvis du arbejder fra en reference dokument, som du vil være nødvendigt at henvise til på regelmæssig basis. For at holde fra at skulle bladre mellem dokumenter, flytte referencedokument til TV-skærmen, og åbn det dokument, du vil arbejde på på din primære skærm.

projektor Kun

Hvis du blot ønsker at arbejde på en større skærm, og du ikke ønsker at have begge skærme på på samme tid, skal du bruge Project tilstand. Denne tilstand projicerer din bærbare computer skærmen på TV-skærmen og slukker den bærbare computer skærmen. Men resten af ​​din bærbare computer, såsom dit tastatur, mus, havne og andre dele af din enhed, er alle stadig fuldt funktionel.


relaterede artikler