Sådan bruges en Cintiq Tablet med Photoshop

May 14

Wacom er Cintiq tablet er en computerskærm, der fungerer som en tegneplade til din pc. Du bruge pennen til at interagere med skærmen og styre computeren markøren, svarer til at bruge en touchscreen. Berøring pennen til forsiden af ​​Cintiq er hvad der svarer til en venstre-klik på musen. Ved at holde pennen på skærmen kan du tegne i grafisk design programmer, såsom Photoshop. Når du har installeret Cintiq, kan det fungere som en anden skærm på din computer og Photoshop vil automatisk opdage det.

Instruktioner

1 Tænd din Cintiq skærm. Hvis du rigtigt har installeret Cintiq, vil den vise en anden stationær computer. Det vil også detektere spidsen af ​​pennen som en mus controller når man sætter pennen nær til skærmen.

2 Start Photoshop på computeren. Som standard vil programmet åbne i din computers primære skærm.

3 Klik på knappen "Window" fra øverste højre hjørne af vinduet Photoshop hvis programmet ikke allerede kører i windowed mode. Dette vil give dig mulighed for at flytte vinduet Photoshop frit.

4 Venstre-klik og hold på den øverste ramme i vinduet Photoshop og trække vinduet fra din primære skærm til Cintiq skærmen.

5 Slip museknappen for at placere vinduet i Cintiq monitor. Du skal muligvis klikke og trække på siderne af vinduet for at ændre størrelsen så det passer til skærmen.

6 Træk Photoshop værktøjslinjer og andre vinduer i Cintiq monitor. Disse vinduer bevæger individuelt og vil hver kræver placering i den anden skærm.

7 Klik på menuen "Filer" og klik på "Åbn" for at åbne en eksisterende fil eller "Ny" for at oprette et nyt tomt lærred. Du kan bruge pennen til at vælge disse indstillinger på Cintiq skærmen.

8 Vælg en tegning værktøj fra værktøjskassen, såsom en blyant, pen eller pensel værktøj. Du kan vælge den tegning værktøj størrelse, opacitet og farve fra værktøjslinjen indstillinger.

9 Slagtilfælde spidsen af ​​stylus pen over overfladen af ​​Cintiq monitor. Dette vil trække en streg på billedet eller Photoshop lærred, svarende til at trække på et stykke papir.

10 Slet nogen del af billedet ved hjælp af omvendt ende af pennen, som en blyant viskelæder.

11 Klik på "Filer" og derefter klikke på "Gem" for at gemme ændringer i din digital kunst, når du er færdig.

TIPS

  • Hvis du lukker Photoshop normalt, mens det stadig er i vinduestilstand på Cintiq skærmen, vil det huske denne placering og åben i Cintiq monitor som standard, næste gang du starter programmet.