Sådan Konverter QuickTime til MPEG i Linux

February 4

Linux er et open source styresystem, hvilket betyder, at det er gratis at downloade, bruge, distribuere og ændre. Ligesom systemet, det meste af softwaren lavet til Linux er også open source og derfor frit. QuickTime er et videoformat, der ofte bruges med Macintosh-operativsystem, så du måske ønsker at konvertere den til MPEG, som er en mere universel videoformat. Du kan opnå dette temmelig let, hvis du er villig til at investere tid til at konvertere videoen.

Instruktioner

1 Hent og installer WinFF (se link i Resource afsnittet nedenfor). Dette er en open source videoredigeringsprogram til Linux.

2 Boot op programmet, og klik på knappen "Tilføj" i øverste venstre hjørne. Brug det vindue, der åbnes for at finde din QuickTime video og dobbeltklik på den. WinFF vil føje det til listen over videoer, der skal konverteres.

3 Find den første drop-down menuen ved siden af ​​ordene "Konverter til" og vælg "MPEG 4." I drop-down menuen nedenfor, siden ord "Device preset", vælg den type MPEG 4 du ønsker at konvertere video til (widescreen eller fuld skærm).

4 Vælg hvor du vil gemme din konverterede video ved at klikke på knappen "..." i nederste højre hjørne. Klik på knappen "Convert" på den øverste række knapper. Det vil derefter konvertere QuickTime-video til en MPEG-video.


relaterede artikler