Sådan Indsæt en YouTube film i PowerPoint til Mac

November 29

For at indsætte en YouTube-video i Microsoft Office PowerPoint til Mac OS X, skal du hente og konvertere videoen til et format, PowerPoint kan genkende og embed. Da du ikke kan integrere Internet medier, er der behov for en lokal version af filen. Ved hjælp af en bred vifte af web-baserede værktøjer, kan du konvertere og hente i et enkelt trin. Indsættelse af video, efter at kun tager et par museklik.

Instruktioner

1 Start to Web browser faner eller vinduer. I den ene, gå til YouTube-video, du vil bruge. I den anden, gå til en webbaseret video konvertering og downloade værktøj. Der er snesevis af gratis værktøjer til rådighed, men mange brugere foretrækker KeepVid.com, MediaConverter.org, og Zamzar.com.

2 Kopier YouTube-video webadresse, derefter indsætte fra din udklipsholder i mediernes konvertering og downloade værktøj, du har valgt. Hvis der er et format indstilling, skal du vælge MOV eller MP4, og klik derefter på download-linket. På nogle hjemmesider kan du indtaste din e-mail-adresse til download-link, eller klikke sig igennem en flash dialog at nå linket.

3 Gem filen på dit skrivebord, derefter starte PowerPoint til Mac. Åbn den præsentation, du vil bruge med videoen, eller oprette en ny præsentation. Klik på "Vis" rulle over "Værktøjslinjer" og derefter klikke "Film".

4 Klik på knappen "Indsæt Movie" for at starte dialogen indsættelse. Klik på "Desktop" genvej, så dobbeltklikke på MOV eller MP4 fil, du hentede fra den webbaserede værktøj. Klik og hold videoen for at placere den på diaset.


relaterede artikler