Hvad er en ekstern Mini USB modem?

December 8

En ekstern mini USB-modem er en lille 56K dial up modem, der giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til dial up internetforbindelser som dem der findes i hotelværelser.
Mini USB-modem sluttes til en computers ledig USB-port og straks forvandler havnen til et 56K dial up modem. Modemet er også kompakt, giver mulighed for bærbarhed.
Den ene ende af modemet forbindes til computeren, mens den anden ende er forbundet til en standard telefonlinje.
Disse modemer er nyttige for dem, der har en computer, der mangler en dial up modem, men har brug for at få adgang til internettet via dial up forbindelser fra tid til anden.

Fungere

USB mini modemer bruges til at forbinde til at ringe op internetforbindelser, der tilsluttes via almindelige telefonlinjer. De modemer tillade en computer, der mangler et 56K modem til at oprette forbindelse til en telefonlinje til at få adgang dial up internet.

typer

Eksterne mini USB modems er små rektangulære enheder med et lille USB-kabel, der kommer ud af den ene ende. Den anden ende har en standard telefonstik port, hvorigennem en telefonlinje kan sættes ind.
Alle mini USB-modemer er 56K modems, som er den hurtigste forbindelse muligt over de fleste dial up internetforbindelser.

Fordele

For dem, der rejser med en bærbar computer, der mangler en indbygget USB-modem, disse mini USB-modemer give dem mulighed for at få adgang billig dial up forbindelser på vej.
Mens flere og flere hoteller tilbyder trådløse internetforbindelser, dial up forbindelser kan være omkostningseffektiv og er mest nyttige for simple opgaver såsom kontrol e-mail.
Enheden kræver også ingen installation og ingen drivere der skal installeres; Det kan simpelthen sættes i en ledig USB-port og er tilsluttet en telefonlinje.

Misforståelser

Eksterne mini USB-modemer er forskellige fra USB trådløse adaptere. trådløse USB-adaptere bruges til at forbinde til højhastigheds trådløst internet-netværk, mens mini USB-modemer bruges til at forbinde til at ringe op kun fastnet-netværk.
Også, mens USB-modem vil give en internetforbindelse gennem en almindelig telefonledning, computeren i brug stadig behov for at have software installeret for at få adgang til en dial up service provider, såsom AOL, Juno eller NetZero. Desuden skal brugeren have en aktiv konto med en af ​​disse dial up-tjenester. Nogle hoteller kan tilbyde deres egen dial up service.

priser

Priser for eksterne mini USB-modemer spænder fra $ 45 til $ 60 amerikanske dollars som af 2009. Nogle modemer er kun tilgængelige for bestemte computer mærker. Eksempler på brand specifikke modemer omfatter dem, der foretages af Dell og Apple. Flere eksempler på disse USB mini modemer kan findes på linket i Referencer nedenfor.


relaterede artikler