Sådan Konverter RA til WAV

September 17

RealAudio (RA) er et filformat, der understøtter FM-stereo lydkvalitet. For at lytte til en RA-fil, du har brug for en RealAudio afspiller eller plug-in. Waveform (WAV) er den standard filformat udviklet af Microsoft og IBM med indbygget lyd support på de fleste pc'er. At spille RA-filer på de fleste Windows-programmer og computere, du har brug for at konvertere filen til WAV-format.

Instruktioner

Sådan Konverter RA til WAV

1 Download og installer audio-konvertering software som RiverPast Audio Converter (se Resources), som anvendes i dette eksempel. RiverPast er shareware, så du kan prøve det gratis, men du bliver nødt til at betale, hvis du vil beholde den. Når installationen er færdig, starte programmet.

2 Klik på "Tilføj filer" knappen i menuen øverst i vinduet River Past Audio Converter. Vælg "RA --- RealAudio

(.ra, .ram)" fra "Filtype" drop-down listen. Vælg den RA fil, du vil konvertere, og klik på "Åbn". Filen vil blive føjet til listen konverteringen-fil.

3 Klikke på knappen "pil" til venstre for "Format" label nederst i vinduet. Dette vil udvide Format muligheder. Vælg "WAV --- bølgeform" som "Audio Type."

4 Klikke på knappen "pil" til venstre for "Output Directory" etiket placeret nederst i vinduet. Dette vil udvide Output indstillinger. Klik på knappen "Gennemse" for at vælge, hvor du vil gemme filen.

5 Klik på knappen "Convert" på hovedmenuen for at konvertere RA-filen til WAV.

TIPS

  • Hvis RA fil, du konverterer blev kodet med AC-3 codec, skal du muligvis installere AC-3 dekoder Filter fra RiverPast.

relaterede artikler