Sådan bruges en Mac Som en telefon

April 30

Sådan bruges en Mac Som en telefon


Selvom din Macintosh-computer ikke har en direkte forbindelse til en telefonlinje, kan den bruges som en telefon ved at downloade et program, der kan acceptere og foretage telefonopkald. Disse kommunikation applikationer kan downloades fra den officielle Apple stedet ligger i sektionen Downloads, og er tilgængelige som shareware. En shareware program har en begrænset gratis prøveperiode, der kræver, at du køber en registrering nøglen, når prøveperioden udløber.

Instruktioner

Foretag opkald ved hjælp LoudHush

1 Hent LoudHush ved at klikke på linket i afsnit af denne artikel Resource, og klik på knappen "Download". Klik på URL-feltet i din browser, skriv "asterisk.org", og tryk på "Return" -tasten på tastaturet.

2 Klik på "Start" knappen i browseren skærmen, og klik på "Download nu!" knap. Find din download mappe og dobbeltklik på "AsteriskNOW.iso" fil til at køre installationsguiden.

3 Klik på "Fortsæt" og følg vejledningen på skærmen for at oprette din Asterisk account.Open din download mappe, og dobbeltklik på "LoudHush" ikonet for at køre programmet.

4 Indtast dit navn, stjerne server adresse og telefonnummer. Klik på "OK" knappen for at fuldføre opsætningen. Sæt dit headset eller mikrofon i "hovedtelefoner" port på computeren.

5 Klik på "1" plus områdenummeret og telefonnummeret, og klik på knappen "Ring". Alternativt, skal du dobbeltklikke på et navn i ansøgningen adressebogen til at placere et opkald.

6 Klik på "Hang" for at afbryde forbindelsen til telefonopkald.

Foretag opkald ved hjælp af Skype

7 Åbn din internetbrowser, og klik på URL-feltet. Skriv "skype.com" og tryk på "Return" -tasten.

8 Klik på "Download Skype nu!" knappen og åbne din download mappe. Dobbeltklik på "Skype.dmg" fil til at køre setup installation.

9 Træk "Skype" ikonet til din "Programmer" mappe ligger i Finder, og dobbeltklik på "Skype" ikonet for at køre programmet.

10 Klik på knappen "Enig" og klik på linket "Har du ikke et Skype-navn" for at oprette en konto. Indtast et nyt kontonavn, oprette et password og indtaste din e-mail-adresse. Klik på knappen "Opret", når du har helt udfyldt formularen.

11 Klik på drop-down menuen ved siden af ​​"land" og vælg dit land. Klik på "Ja" for at importere dine Address Book kontakter i Skype. Indtast dit fulde navn og telefonnummer, og klik på "Anvend" knappen.

12 Klik på den kontakt, du vil ringe til, og klik på ikonet telefon under sit navn for at foretage opkaldet.


relaterede artikler