Om Mac Mini Memory Opgraderinger

August 24

Apples Mac Mini er et vidunder af desktop computing, pakning en kraftig G4 Power PC eller Intel Mac-processor i en 6 1/2-inch firkantet kasse. Endnu mere bemærkelsesværdigt, denne desktop maskine står kun 2 inches høj, hvilket gør den til en af ​​de mindste stationære computere nogensinde er skabt. Mens det unikke design er nyskabende og ideel til mange forbrugere, det tilføjer en vis entydighed til at udføre hukommelse opgraderinger. Denne artikel vil udforske nogle unikke egenskaber Mac Mini og beskrive, hvordan du udfører en hukommelse opgradering på disse maskiner.

Type hukommelse

For at opnå den bemærkelsesværdigt lille desktop fodaftryk, designere af Mac Mini var stærkt afhængig små komponenter udviklet til brug i bærbare computere. Random access memory (RAM), der anvendes af Mac Mini er ingen undtagelse, da maskinen er afhængig af SO-DIMM RAM komponenter. Ældre Mac Mini-maskiner, primært dem, der bruger Power PC processor, tilbydes kun en SO-DIMM-pladser, selvom nyere (Intel) modeller tilbyder to slots til nem opgradering. Hvis du vælger at tilføje RAM til din eksisterende konfiguration snarere end erstatte maskinens RAM helt, skal du købe 1066 MHz DDR3 SDRAM SO-DIMM-moduler for at sikre kompatibilitet.

Fjernelse af Case

Et andet unikt aspekt af Mac Mini er dens forseglet aluminiumskabinet. Denne sag, men samtidig give et slankt moderne udseende, er ikke designet til at være let fjernes og dette tilføjer betydelige vanskeligheder til opgraderingen. Hvis du ikke er tryg fjerne sagen, eller ikke ønsker at risikere at tømme din Apple garanti, kan du vælge at få opgraderingen udføres af en autoriseret Apple plejecenter. Hvis du vælger at gå videre med din egen opgradering, kan du fjerne sagen ved forsigtigt, men fast indsætte en flad, bred, metal instrument --- såsom en spartel --- mellem den hvide varmepude og den side af aluminium sagen på bunden af ​​computeren. Tryk instrumentet hele vejen i, derefter forsigtigt skubbe håndtaget mod ydersiden af ​​computeren, indtil lyder flere pops. Gentag denne proces for hver side af Mac Mini, så forsigtigt løfte computeren væk fra fritliggende sagen top.

Fjernelse Forhindringer på Intel Macs

Når sagen er fjernet, et par forhindringer stadig blokere adgang til RAM-opgradering slots. Bemærk, at dette skridt ikke gælder for ældre Power PC-modeller; disse maskiner var placeret på en sådan måde, at deres RAM slots ikke blev blokeret. På Intel-baserede Mac Mini-computere, men den øverste chassis (hvor harddisken er bosat) skal fjernes. Dette chassis holdes på plads af fire små skruer; når skruerne er fjernet, chassiset simpelthen løfter ud af vejen. Bemærk dog, at den indbyggede lufthavn adapteren skal fjernes for at få adgang en af ​​de fire skruer; denne adapter kan fjernes sikkert og geninstalleret efter opgraderingen er færdig. En lille, sort ledning kan også være nødvendigt at unplugged på nogle computere.

Tidsramme

I modsætning til hukommelse opgraderinger på mere traditionelle stationære computere, opgradering af RAM på en Mac Mini er ingen hurtig opgave. For brugere, der har aldrig før demonterede en Mac Mini, kan processen tage en til to timer, især hvis væsentlige redskaber, ligesom en spartel, er ikke tilgængelige. For erfarne Mac-brugere, Apple plejemidler, eller andre, der har arbejdet med Mac Mini før, vil opgraderingen sandsynligvis tage omkring 30 minutter.

Overvejelser

RAM opgradering proces er ikke en simpel opgave, og det gør udgør mange farer. Aluminium tilfælde af Mac Mini kan let ridset eller endda revnet af forkert fjernelse, og udskiftning tilfælde kan være betydeligt vanskeligt at opnå. Desuden er sagen ikke udformet eller beregnet til at blive fjernet af forbrugerne; af denne grund, er sandsynligvis til at annullere enhver Apples garanti hvorunder Mac Mini allerede kan være beskyttet efter den proces, der er beskrevet i denne artikel. Hvis din maskine er under garanti, kan du overveje at tage det til en autoriseret Apple plejecenter, hvor opgraderingen hukommelse kan udføres af en Apple-tekniker.


relaterede artikler