Internet History på en Mac

October 16

Internet History på en Mac


Internet historie vil blive opbevaret på en Mac, så længe brugeren tillader. Ideelt set, gør dette at vende tilbage til en brugers foretrukne websteder hurtigere og mere effektiv. Når browserdata slettes, kan det ikke hentes.

Basics

Når en Mac internet browser er åben, vil menulinjen listen Filer> Rediger> Vis> Historie> Bogmærker> Vindue> Hjælp. For at få adgang browserdata på denne computer, skal du klikke på fanen "Historik". Brugeren vil have mulighed for at gennemse hendes "Top Sites", gå tilbage en side, gå fremad en side eller gå til hendes hjemmeside. Hvert skridt af hendes internetbrowsing vil også blive vist under fanen "Historik". Hvis hun klikker "Show All History," hun vil se de steder, hun har besøgt i den forløbne uge eller mere, afhængigt af hvor meget hun har gennemset. Hvis hun klikker "Clear History", alle hendes browserdata slettes fra denne fane.

Misforståelser

Efter at rydde historie, vil browsing oplysninger stadig opbevares i internetbrowseren. For eksempel, hvis en Mac-bruger gennemser med Safari, vil han nødt til at klikke på fanen Safari og tryk "Reset Safari." Under "Reset Safari", han vil have mulighed for at rydde sin historie, nulstille sine top sites, fjerne webside preview billeder, tømme cachen, fjerne cookies og fjern gemte navne og adgangskoder. Efter at han gør dette, vil alle hans browserdata slettes for altid.

Overvejelser

For privatlivets fred, er en Mac-bruger ikke altid at huske at nulstille sin browser. I stedet kan han klikke på sin internet-browser og vælger "Private Browsing". Når privat browsing er aktiveret, vil der ikke websider blive tilføjet til hans historie, og søgninger vil ikke blive tilføjet til pop-up-menuen på Google. For at slette hans browserdata evigt, skal brugeren blot lukke browservinduet.


relaterede artikler