Sådan Download en Flash Video i Safari

February 28

Flash er den mest udbredte metode til online video distribution, og er ansat af steder såsom Youtube.com og Vimeo.com. Dette format er valgt for sin brede støtte og relativt god størrelse-til-kvalitet-forhold. Og mens Flash er ikke nødvendigt beregnet til at blive brugt på skrivebordet, kan det downloades til personlig brug af browsere som Safari med et par skridt. Sagde Flash-video kan derefter afspilles i et vilkårligt antal medieafspillere eller arkiveres til senere brug.

Instruktioner

1 Åbn Safari. Naviger til det websted, der har Flash video, du ønsker at downloade. Sørg for at du er på siden med den faktiske video, og at videoen er lastning eller har afsluttet lastning.

2 Klik på "Window" og derefter "Activity Window".

3 Søg for webstedet videoen er på blandt de steder, der er angivet, hvis du har flere vinduer eller faneblade åbne. Klik på pilen ved siden navnet på hjemmesiden for at åbne en liste over filer. Søg efter den største fil blandt filerne; det bør være mindst 10 MB eller større i gennemsnit. Dobbeltklik på filen for at starte download. Tillad Safari til slut downloade filen.