Hvad er iTunes Helper?

September 15

Hvad er iTunes Helper?


ITunes Helper er en komponent af iTunes media software. Det starter, når Windows starter, så kører bag kulisserne på din computer. Når du tilslutter din iPod, det opdager det og begynder iTunes, hvis det er nødvendigt. Hvis iTunes Helper standser arbejdet, genstarte programmet for at genaktivere det; Hvis på den anden side, du ikke ønsker at bruge iTunes Helper, kan du deaktivere det i konfigurationsindstillingerne Windows.

Fungere

ITunes Helper program kører i baggrunden på dit operativsystem og konstant overvåger computerens USB og FireWire-porte. Når du tilslutter en iPod eller en anden Apple-enhed til en port på computeren, iTunes Helper lancerer iTunes, hvis du har aktiveret denne mulighed i programmets konfiguration sektion. Dette giver dig mulighed for at begynde at overføre musik og styring af mediesamling på din enhed uden at gå gennem processen med manuelt starter iTunes.

Fejlfinding

Hvis iTunes Helper software nedbrud, vil iTunes ikke åbnes automatisk, når du tilslutter en Apple-enhed til din computer. For at teste om iTunes Helper kører, bruge den indbyggede i iTunes diagnostisk redskab. Start iTunes, åbne menuen "Hjælp" og klik på "Run Diagnostics." Fjern markeringen alle boksene med undtagelse af en ved siden af ​​"Device connectivity tests" og derefter klikke på "Næste". Slut enheden til computeren og klik på "Næste" igen. Hvis en rød eller gul lys vises ved siden af ​​"iTunes Helper kører," programmet er gået ned.

Genstart iTunes Helper

Løs et styrtede iTunes Helper ved manuelt at køre programmet. Luk iTunes og afbryd alle enheder fra computeren. Åbn menuen Start, og klik på "Computer". Dobbeltklik på "C:" drev, åbne "Program Files" mappen og dobbeltklik på "iTunes". Klik på "iTunesHelper" programfil - ikke "iTunesHelper.dll" fil - og trykke på "Enter" for at genstarte programmet. Tilslut enheden, og vent på iTunes til at lancere. Hvis iTunes Helper stadig ikke virker, skal du geninstallere iTunes-software.

Deaktivering iTunes Helper

Fordi iTunes Helper kører i baggrunden, er det altid med en lille mængde systemressourcer. Hvis du aldrig bruge den automatiske iTunes lanceringen funktion, og ønsker at genvinde de systemressourcer, som iTunes Helper bruger, lukke programmet og fjerne det fra start af Windows. Tryk på "Ctrl", "Shift" og "Esc" samtidigt, så højre klik "iTunesHelper.exe" og vælg "Afslut proces". Klik på knappen Start, skriv "msconfig.exe" og tryk "Enter". Klik på "Start" fanen, fjerne markeringen i feltet ud for "iTunes" og klik på "OK".


relaterede artikler