Pidgin vises ingen My Alias

February 16

Pidgin omfatter støtter til forskellige typer af aliaser. Du kan indstille en lokal alias for en konto, sætte en "friendly name", der fungerer som en fjern alias for MSN konti eller fastsat lokale aliasser for dine venner. De fleste typer af aliaser i Pidgin kun vises på din computer; Pidgin viser ikke disse aliasser til de personer, du chatter med. Bugs i Pidgin kan også deaktivere aliaser i gruppe chat vinduer.

lokale Alias

Pidgin lokale alias funktion definerer et alias, som kun vises på din computer. Pidgin viser ikke den lokale alias til de mennesker, du chatter med. Hver instant messaging-konto, du bruger i Pidgin kan have sin egen alias. For eksempel, hvis du bruger kaldenavn Bob1980, kan du aliaser dig selv til Bob, så du se Bob i stedet for Bob1980. Andre brugere kan ikke se navnet Bob og vil se beskeder, der sendes fra Bob1980.

Opsætning

Du kan indstille en kontos alias fra vinduet konti. Åbn den ved at klikke på menuen "Konti" i venneliste vindue og klikke på "Administrer konti." Vælg en konto ved at klikke på det i listen og klik på "Rediger" for at redigere kontoens indstillinger. Indtast kontoens alias i den lokale Alias ​​boksen under Brugerindstillinger og klik på "Gem". Gentag denne proces for at angive et alias for hver instant messaging-konto, du bruger i Pidgin.

MSN Alias

MSN, også kendt som Windows Live Messenger, regnskab understøtter også en form for alias, kendt som dit venlige navn. Andre brugere kan se dit venlige navn på deres vennelister og i deres samtale vinduer. For eksempel, hvis du bruger [email protected] som din MSN-adresse, kan du indstille alias Bob så alle ser dit navn som Bob. Du kan indstille enhver venlige navn, du ønsker; det behøver ikke at være relateret til din e-mail-adresse. Sæt en MSN alias ved at klikke på menuen "Konti", peger på din "MSN" konto og klikke på "Set venligt navn."

Buddy Alias

Du kan også indstille lokale aliaser til dine venner. Disse lokale aliasser tilsidesætte dine buddies 'venlige navne og skærmnavne. Hvis en anden bruger ikke kan se dit venlige navn efter du ændre det, kan hun have et alias sat for dig på hendes venneliste. Du kan indstille et alias ved at klikke en kammerat på din venneliste og trykke på "F2" eller ved at klikke på menuen "Samtale" og vælge "Alias", mens chatter med kammerat.

Gruppe Chats

Bugs i Pidgin kan forhindre din alias vises i IBM Sametime konferencer, Internet Relay Chat-kanaler og andre gruppe chatvinduer. Du vil se din standard instant messaging-konto skærm navn eller e-mail adresse i stedet for aliaset. Opdaterede versioner af Pidgin, som du kan hente og installere fra Pidgin officielle hjemmeside, kan løse dette problem.