Sådan geninstalleres Gmail

August 20

Med Gmail Notifier, kan du blive informeret når der kommer ny post i din indbakke uden at have Gmail åben i din browser. Hvis du har tidligere har Gmail Notifier installeret på dit system, men blev tvunget til at afinstallere det på grund af korruption eller en computer virus, kan du geninstallere programmet uden nogen negative bivirkninger. Gmail Notifier vil installere lige så glat for anden gang som det gjorde den første, og måske endda have nye funktioner, hvis det er en nyere version.

Instruktioner

1 Åbn din webbrowser, type eller kopi "http://toolbar.google.com/gmail-helper/notifier_windows.html" i adresselinjen og tryk på "Enter".

2 Klik på den store grå "Download Gmail Notifier til Windows" knappen.

3 Klik på knappen "Kør", når du bliver bedt om det på "File Download" dialogboksen.

4 Læs omhyggeligt licensaftalen og derefter klikke på "Jeg accepterer". Klik på "Næste" knappen og derefter klikke på det igen.

5 Klik på "Install", og klik derefter på "Luk" når du bliver bedt.

TIPS

  • Gmail Notifier Installationsprogrammet vil overskrive eventuelle spor af tidligere installationer.
  • Programmet vil straks åbne en prompt, inden for hvilken du kan give din Gmail brugernavn og adgangskode efter installation. I tilfælde af at denne prompt ikke åbnes, kan du få adgang til den ved at klikke på "Start" og skrive "Gmail" i søgefeltet.

relaterede artikler