Overkill Airplane Games

March 17

Overkill Airplane Games


Gamers der elsker fighter flyvemaskine spil kan spille mange af dem, helt gratis, ved "Juicy Airplane Games" site. Pladsen har flyvemaskine spil, lufthavn spil, fly simulator spil, flyvende spil, helikopter spil, landing spil og skyde spil. Spillere, der foretrækker lige skyde spil skal prøve "Sky War", "Dogfight:". Red Plane "den store krig", "Battle Over Berlin" og Du kan dele alle de spil på Facebook, og kopiere indlejre kode til at indsætte den på din hjemmeside eller blog.

Sky War

I "Sky War" kan du styre op til tre piloter, mens du navigerer et fly væk fra fjendtlig beskydning. Nedskyde fjendtlige fly og samle bonusser i form af forbedret ammunition og sundhed. Styr dit fly med musen og venstre-klik for at skyde. Klik på "Start Game" for at vælge din pilot.

Dogfight: The Great War

I "Dogfight: The Great War" du styrer en bi-fly under Anden Verdenskrig I. Komplet hvert niveau ved at ødelægge fjendtlige fly og artilleri. Du kan spille alene eller med en anden spiller. Tryk på op og ned piletasterne til at styre dit fly, og tryk på mellemrumstasten til at skyde. Hvis du spiller med en anden spiller, den anden spiller presser W og S tasterne til at flytte og venstre skift til brand.

Battle Over Berlin

I "Battle Over Berlin" du styrer en bi-fly i første verdenskrig Tyskland. Tryk på op og ned tasterne til at kvæle op og ned, tryk på venstre tast for at trække op, tryk på højre-tasten til at trække ned, tryk på "<" nøglen til brand dine kanoner og tryk ">" at fyre dine bomber. Du kan spille mod computeren eller mod en anden spiller.

Red Plane

I "Red Plane" skal du ødelægge fjendens fly, mens mens picking up kapsler til magten op. Jo flere kapsler du samle op, jo mere aggressive dine modstandere. Brug W, A, S, og D-tasterne til at flytte, til J-tasten brand, og K-tasten for at starte dine bomber.


relaterede artikler