Bruger til hashCode i Java

March 6

Hash koder er værdifulde værktøjer, der anvendes til at identificere og organisere data i store datastrukturer. Ved hjælp af en hashing-funktion, kan en programmør frembringe en værdi, der identificerer dataene. På grund af dette, programmeringssproget Java indeholder en skabelon til gennemførelse hashfunktioner i objektet model af sproget. Det betyder, at programmører kan bestemme hash funktioner for de objekter, de skaber, og bruge disse hash-koder for sådanne ting som kryptering eller lagring af data.

Hvad er en hashkode

En hashkode er normalt et produkt af en hashfunktion. En hash-funktion tager en værdi til at bruge som en nøgle, der vil definere eller bestemme, hvad de skal gøre med denne værdi. For eksempel kan en hash-funktion udføre nogle beregning baseret på en streng af tegn, og returnere et heltal repræsentation af denne streng. Denne hashkode kan anvendes til at henvise værdien eller anden måde, som den værdi, der returneres fra hashfunktionen anvendelse af den samme streng vil altid være den samme.

Hash Koder og Java funktioner

I praksis vil en programmør definere en hash-funktion til objekter, der oprettes i Java, i tilfælde man har brug for. Men Java sproget letter oprettelsen af ​​en hashfunktion ved at inkludere en prototype metode, "hashCode ()", som vil returnere hashkode af denne særlige objekt. Hvordan funktionen beregner hash kode er skøn programmøren.

Kryptografi

Hash-koder kan anvendes til at hjælpe med at sikre data, der er overført fra en bruger til den næste. Ved hjælp af en hash-funktion, kan en programmør skabe et "digitalt fingeraftryk" af et dokument, repræsenteret af et helt tal fra en hash funktion, der tager dokumentet som sit input. På denne måde kan modtageren af ​​ethvert objekt modtage fingeraftryk, og kontrollere pålideligheden af ​​objektet ved at kontrollere dens hash kode mod fingeraftrykket. Hvis dens hash kode er anderledes, er det objekt blevet manipuleret med.

hash Tabeller

En anden anvendelse for hash-koder indebærer indsættelse objekter i datastrukturer såsom hash tabeller. Hash tabeller er associative arrays eller associative datastrukturer, hvor data placeres i datastrukturen efter sin hashkode værdi. Grunden til dette er, at det ofte er lettere at lokalisere elementer på en liste baseret på numerisk værdi, fordi ofte kan tilgås talværdier eller indekser direkte, hvorimod lokalisering elementer i en struktur af værdi kan involvere en langvarig proces med at søge.


relaterede artikler