Hvordan man laver en Borderless Tekstboks i MS Word 2007

November 13

Indsættelse af en tekstboks i et Microsoft Word-dokument giver dig fleksibilitet på placeringen af ​​teksten. Du kan bruge tekstbokse til at tilføje billedtekster til billeder, gøre opmærksom på et sted i dokumentet, skal du indtaste vigtige punkter i dokumentet margin eller tilføje en etiket til en tabel. Indsættelse tekstboksen normalt kræver justering af tekstombrydning. Formatering af tekstfeltet for at fjerne grænsen er en simpel proces.

Instruktioner

1 Klik i dokumentet for at indstille indsætningspunktet på det sted, du ønsker tekstfeltet.

2 Klik på "Tekstboks" på fanen Indsæt i Tekst-gruppen. Vælg "Simple Text Box." Dette indsætter en enkel, formattable tekstboks i den generelle placering af indsætningspunktet.

3 Klik på "Shape Outline" på fanen Format i form Styles gruppen, og vælg "Ingen Outline" i drop-down menuen.

4 Indstil tekstombrydning at placere tekstfeltet i dokumentet. Dette styrer hvordan dokumentet teksten ombrydes omkring tekstboksen. Vælg "Tekstombrydning" fra fanen Format i Arranger gruppen. Vælg en anden ombrydning.

TIPS

  • Du kan indstille standard tekstboksen stil at have nogen skitse ved at højreklikke på formen. og vælge "Set autofigur standarder."
  • Der er syv indpakning valgmuligheder: "Square" at ombryde tekst omkring grænsen til tekstfeltet; "På linje med tekst" for at få tekstfeltet handle ligesom teksten i dokumentet; "Tight" til stramt ombryde tekst omkring tekstboksen; "Top og Bottom" for at få dokumentet kun tekst vises øverst og nederst i tekstfeltet; "Bag tekst" for at få tekstboksen vises bag dokumentets tekst, "foran tekst" for at få tekstboksen vises foran dokumentets tekst og "Gennem" at redigere teksten wrap punkt manuelt.