Scannere kompatibel med Windows 7

March 13

Scannere kompatibel med Windows 7


Microsoft Windows 'seneste udgivelse er Windows 7, et operativsystem produceret af Microsoft til pc'er, såsom stationære og bærbare computere. Fordi mange forbrugere vil skifte til Windows 7 fra sine forgængere, som Windows Vista og Windows XP, vil de også ønsker at vide, hvilken slags enheder vil være kompatibel med nyeste Windows-version. Hvis du er en scanner bruger og ønsker at købe en ny scanner, skal du sørge for at se ind i dem, der er kompatible med Microsoft Windows 7.

Canon CanoScan Lide200 USB Scanner

Den Lide200 USB Scanner er en af ​​de scannere, der er kompatible med Windows 7. Der er mange muligheder, du kan gøre med en original scanning, såsom at kopiere det originale dokument, oprette vedhæftede filer eller oprette PDF-filer. Scanneren leveres med en ny automatisk scanning, der registrerer, scanninger og gemmer det originale dokument med optimale indstillinger. Farven dpi går op til 4800 x 4800, og det er muligt at skabe 19.200 x 19.200 software-forstærket interpolerede scanninger. Scanneren tager kun omkring 14 sekunder til at producere brev mellemstore farvescanninger og Advanced Z-låg er i stand til at producere klare og fuldstændige scanninger fra tykke originale kilder som notesbøger.

Epson Perfection V300 Photo Scanner

Kompatibel med Windows 7, Epson Perfection V300 Photo Scanner er i stand til at scanne film, fotos og 3D-objekter med forbløffende klarhed og detaljer. Ved 4800 dpi optisk opløsning, scanneren kommer med evnen til at scanne billeder med bemærkelsesværdig opløsning. Scanneren kan du også skabe ekstraordinære udvidelser til billeder og lader dig gendanne falmede fotos. Der er en højhus låg, kan du scanne bøger eller andre 3D-objekter, og med et enkelt tryk scanning, den V300 gør det nemt at oprette, kopiere eller scanne dokumenter meget hurtigt.

HP Scanjet N6310 flatbedscanner

Designet til travle kontor brugere, HP Scanjet N6310 flatbedscanner giver kontor brugere at fange og håndtere et stort antal dokumenter hurtigt. Scanneren kan scanne dokumenter af forskellige størrelser, fotos, dias og negativer og producerer høj kvalitet foto scanninger på 2400 dpi og 48-farve. Derudover kan du indstille scanneren til at scanne et dokument til PDF-format eller i Word-format med scan-til-PDF og scan dokument til Microsoft indstillinger, samt bruge HP scanning teknologi til at beskære eller rotere digitaliserede filer på den måde, du vil have det til at se ud. Billede scanninger kan gemmes i formater af PDF, TIFF og JPEG og sendes direkte til en mappe, ansøgning eller e-mail.


relaterede artikler