Sådan installeres en iFrame Layout på IMVU

November 27

En iframe layout på IMVU giver dig mulighed for at indlæse en anden webside på din profil, så du har en helt personlig side, som dine besøgende kan se. Denne type layout omgår alle standardindstillingerne IMVU stilarter, såsom de skrifttyper og farver, og giver dig mulighed for at vise dine egne elementer som baggrund og billeder. Når du har din færdige kode, udføre de specifikke opgaver i din IMVU konto til succes offentliggøre iframe layout.

Instruktioner

1 Kopier iframe layout kode, du skrev i din tekst editor program, eller kopiere den kode, du fik fra en IMVU layout udbyder såsom ProfileBrand eller Roxie Rockette s.

2 Log ind på din IMVU-konto og klikke på dit medlemsnavn i menulinjen for at gå til din profilside. Klik på knappen "Rediger" i nogen af ​​de paneler, såsom About Me eller Mine beskeder, der indeholder eksisterende kode. Vælg "Rediger brugerdefinerede HTML / CSS", som vises og slette tekst, der vises i tekstboksen. Klik på knappen "Gem" for at fortsætte.

3 Klik på linket "Konto" i menulinjen for at gå til siden Kontoindstillinger og værktøj på. Rul ned til Synlighed Indstillinger afsnittet panelet og vælg "Off" mulighed for alle af panelerne for at forhindre dem i at vise på din side. Klik på "Alle" i "Mit URL Panel" for at tillade netop dette felt for at blive vist. Klik på knappen "Opdater indstillinger" for at gemme dine ændringer.

4 Naviger tilbage til din profilside, og klik på knappen "Rediger" i My URL panelet, der viser. Vælg "Rediger brugerdefinerede HTML / CSS", og indsætte din iframe layout kode i tekstfeltet.

5 Klik på knappen "Gem" nederst i boksen. Din layout er nu udgivet til din IMVU profil.


relaterede artikler