Sådan konfigureres en havn

January 6

Sådan konfigureres en havn


Seriel kommunikation porte (eller "comm" porte) er nødvendige for at konfigurere mange enheder, såsom netværk switches og routere eller elektroniske apparater, og selv for opbygning af automationssystemer. De fleste pc-baserede computere omfatter en enkelt ni-bens seriel port, der kan konfigureres efter kommunikationsparametrene er nødvendige for at tilslutte og konfigurere en enhed. Konfiguration af en seriel comm port i henhold til bestemte parametre, der kræves for at konfigurere en enhed ved hjælp af seriel port kommunikation.

Instruktioner

1 Vælg "Start" eller "Globe" knappen i nederste venstre hjørne af Windows 7 PC-skrivebordet. Klik på "Søg" -boksen, og skriv "devmgmt.msc", og tryk derefter på "Enter" -tasten. Den "Device Manager" vinduet vises.

2 Vælg "Ports" header opført i højre rude. Listen over tilgængelige porte på computeren, vises.

3 Højreklik på comm port, der skal bruges til at kommunikere med den serielle enhed, og klik på "Egenskaber" punkt i menuen, der vises. Vælg fanebladet "Port Settings", og derefter vælge "Bits per sekund", og klik på den angivne parameter er nødvendigt for at kommunikere med den serielle enhed. Gentag for hver indstilling vises på fanen "Port Settings" for at konfigurere hver efter krævede kommunikations parametre for den serielle enhed, der vil blive sluttet til comm port.

4 Vælg "OK" knappen for at gemme den nye port indstillinger.