Sådan konfigureres Microsoft Office Outlook 2007

January 14

Sådan konfigureres Microsoft Office Outlook 2007


Microsoft Office Outlook 2007 har nye, forbedrede funktioner, en lidt anderledes udseende og nogle unikke indstillinger i forhold til Outlook 2003 eller andre tidligere versioner. Konfiguration af en e-mail-konto i Microsoft Outlook 2007 er ikke nødvendigvis sværere end det var i tidligere versioner. Det sker nemt i lidt af en anden måde. Lær hvordan du konfigurerer din e-mail-konto i Outlook 2007, så du kan begynde at bruge alle de funktioner og værktøjer, den tilbyder.

Instruktioner

1 Start Outlook. Fra hovedvinduet i Outlook, skal du klikke på "Funktioner" og vælg "Kontoindstillinger". Gå til fanen "E-mail" og klik på "Ny". Vælg "Microsoft Exchange, POP3, IMAP eller HTTP" radio -knappen og klik på "Næste".

2 Skriv dit navn, som du vil have andre til at se det i sendte e-mails i "Your Name" feltet. Skriv din komplette e-mail-adresse, herunder "@" tegn og udvidelsen i "E-mail-adresse". Indtast din adgangskode i både "Password" og "Gentag adgangskode" felter.

3 Klik på knappen "Næste" for at se, om Outlook automatisk kan registrere dine indstillinger mailkonto. Hvis den ikke kan, skal du markere afkrydsningsfeltet "Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper" og klik "Næste".

4 Vælg "Internet e-mail", hvis du bruger et webbaseret program som Hotmail. Hvis din e-mail er på en Exchange Server (typisk bruges af virksomheder), skal du vælge denne indstilling, og klik på "Næste".

5 Indtast dit navn og e-mail-adresse i "Dit navn" og "E-mail-adresse" felter. Indtast din server oplysninger, som du kan få fra din e-mail eller Internet udbyder, så som din kabel eller DSL selskab. Indtast dit brugernavn uden "@" tegnet og udvidelse, og din e-mail-adgangskode. Klik på "Næste" og afslutte guiden.


relaterede artikler