Sådan bruges en Citrix Lab

December 24

Sådan bruges en Citrix Lab


Citrix er en udbyder af netværk, cloud computing og virtualisering tjenester. En Citrix lab er et virtuelt miljø for applikationer og tjenester test. En lab er et spejl af et produktionsmiljø, normalt kører de samme programmer og konfigureret på samme måde, men den hardware infrastruktur kan ikke være den samme. Laboratoriet kan du køre programmer og se, hvor godt de fungerer forud for at flytte dem til produktionsmiljøet. Denne test miljø giver mulighed for at udføre fejlfinding og identificere problemstillinger i et sikkert rum, hvilket reducerer risikoen for fiasko i din live miljø. Citrix giver adgang til sin Klar Virtual Lab partnere til at teste deres applikationer.

Instruktioner

1 Kontakt Citrix for at få adgang legitimationsoplysninger for Klar Virtual Lab. Hvis du er en Citrix-partner, vil de give dig adgang legitimationsoplysninger, når du tilmelder dig tjenesten. Hvis du ikke er en partner, bliver du nødt til at kontakte selskabet via e-mail til at anmode om adgang til det virtuelle laboratorium.

2 Se tutorial video for instruktioner om, hvordan adgang til og bruge Citrix Ready Virtual Lab. Den tutorial giver vigtig information om indledende opsætning, adgang til og brug af laboratoriet.

3 Installer software, der kræves for at køre den tynde klient applikation. Filerne kan downloades fra Citrix hjemmeside.

4 Log ind på Citrix Ready Virtual Lab og indtast dit brugernavn og password. Give alle nødvendige oplysninger godkendelse. Dette vil give dig adgang til flere miljøer.

5 Vælg dit miljø fra drop-down listen på "Miljøer" fanen på Citrix stedet og følg vejledningen på skærmen for at anmode om klargøring af miljøet. Du vil modtage en e-mail-meddelelse, når miljøet er blevet klargjort.

6 Start webgrænsefladen ved at klikke på linket "web interface" på din virtuelle Ready Lab instrumentbræt. Dette vil starte din virtuelle laboratorium, hvorfra du kan konfigurere og teste din tynde klient og applikationer.

7 Indtast dit brugernavn og kodeord for at lancere skrivebordet på den virtuelle server, hvorfra du vil være i stand til at installere programmer og udføre konfiguration og test påkrævet.

TIPS

  • Hvis du har de nødvendige netværk ressourcer og personale, kan du bygge din egen private Citrix laboratorium til brug i dit hjem eller organisation. Du skal muligvis købe licenser fra Citrix, hvis du beslutter at bruge denne metode.

relaterede artikler