Sådan installeres Børne Software på 2 computere

June 26

Sådan installeres Børne Software på 2 computere


Hvis du har mere end én computer i dit hus, eller hvis du kører en daginstitution, du sikkert gerne de samme spil til børn installeret på flere computere. Dette gør det muligt for børn at spille spillet på en hvilken som helst computer i hjemmet eller værelse. Installationsprocessen vil være det samme for begge systemer, men du skal sørge for installationen multiple system er muligt, før du udfører opgaven.

Instruktioner

1 Tjek licensaftalen i softwarens brugervejledning. Det hedder her, hvis du kan installere indholdet på flere computere, eller hvis den licens, du har købt, når at få softwaren er begrænset til kun én installation. Hvis softwaren er begrænset til én, skal du købe en anden kopi af spillet.

2 Indsæt software installations-cd'en i cd / dvd-drevet på den første computer. Vent et øjeblik for installationsguiden for at indlæse på skærmen.

3 Indtast eventuelle nødvendige software nøglekode. Dette er en række tal typisk trykt på brugermanualen eller cd / dvd sag. Ikke alle programmer har en software nøglekode, så du skal ikke bekymre dig, hvis du ikke bliver bedt om disse oplysninger.

4 Accepter slutbrugeren aftale. Faldende denne aftale automatisk afslutter ud installationen.

5 Klik på "Næste" for både navn og placering installation. Ændring af disse indstillinger kan resultere i computerens manglende evne til at detektere programmeringen senere. Vælg "Install" og softwaren installeres på computeren. Gentag de samme opgaver med den anden computer, hvis du er i stand til at bruge programmering på flere systemer. Hvis ikke, skal du indsætte den anden software installations-cd'en i den anden computer og følge de samme anvisningerne.