Software til Slet undeletable filer

June 5

Software til Slet undeletable filer


Når du kan ikke fjerne en stædig fil fra din harddisk, der kører fil sletning software til at slippe af med det er et effektivt alternativ. Nogle gange vil Windows ikke give dig adgang til at fjerne en fil, fordi en program kan bruge filen, kan filen være en skrivebeskyttet fil eller filnavnet kan være for lang til Windows til at håndtere. Uanset de problemer der ligger til grund den faste fil, kan du få det gået nemt med den rigtige software til sletning.

Instruktioner

1 Brug den gratis TweakNow SecureDelete program til at slippe af med genstridige computerfiler. Dette værktøj fjerner filer fra din harddisk permanent. Dette er vigtigt, så ingen kan gendanne dine personlige data. Det har nem at bruge funktioner og en enkel layout. TweakNow SecureDelete kan også gendanne de filer, du sletter, hvis du ved et uheld fjerne en fil.

2 Slip af undeletable filer med den gratis Freeraser. Dette værktøj også permanent fjerner filer fra din PC. Ikke alene fjerner genstridige filer, men det sletter dem fra computerens hukommelse. Den fungerer på enhver pc eller Windows-operativsystem. Den fungerer i tre niveauer: hurtig ødelæggelse, tvungen ødelæggelse og ultimativ destruktion.

3 Slet undeletable filer med den gratis slette ansøgningen SDelete. Dette program er afhængig af defragmentering API til at fjerne filer i stedet for blot at overskrive dem. Det er let at bruge og kræver ikke omfattende viden om tildeling fil og sletning af filer og data.