Sådan bruges Messenger Fjernsupport

April 6

Messenger fjernsupport, også kendt som "fjernbetjeningens session," er en funktion i Windows Live Messenger. Med denne funktion kan en anden bruger hjælpe dig computerproblemer. Den valgte bruger kan få adgang til dit skrivebord eksternt og se problemet for sig selv. Det gør det lettere for ham at fejlfinde et problem ved væsentlige at overtage din computer med din tilladelse.

Instruktioner

1 Start Windows Live Messenger fra menuen "Start" under "Alle programmer". Du kan endda bruge ikonet quick-start på proceslinjen, eller en genvej på skrivebordet, for at starte chattjenesten.

2 Tryk og hold "Alt" for at gøre menulinjen vises.

3 Klik på "Handlinger" og vælg "Tilbyd fjernsupport."

4 Vælg din vens e-mail adresse. Klik på "Inviter", når en ny instant messaging vises. Dette vil sende en onlinemeddelelse til din ven med en invitation til at begynde at bruge "Remote Assistance".

5 Fortæl din ven til at klikke på "Accepter". Han vil blive bedt om at indtaste en adgangskode for remote support. Det er den samme støtte, som du bruger til "Remote Access" på din computer. Del denne adgangskode med din ven i en sikret måde.

6 Klik på "Ja" for at indlede en "Remote Assistance chat-session." Dette vil hjælpe dig med at kommunikere til din ven, da han fejlfinder dit problem.

7 Fortæl din ven til at klikke på "Take Control", så han kan starte remote support.

8 Klik på "Stop Control" når du er færdig.