Rollover Tekst Effekt i Flash CS5

June 1

Opret en rollover tekst effekt i Flash CS5 ved at oprette en keyframe hvor du ændre udseendet af tekst lavet med værktøjet Tekst. Keyframes er animationsrammer du designer, og at Flash bruger til at skabe andre rammer for at fuldføre din animation. Du kan bruge hvad du har lært fra dette projekt til at skabe ikke blot rollover effekter til tekst, men også for knapper og andre grafiske elementer.

Opret et program

Du kan bedre forstå rollover tekst effekt i Flash CS5, hvis du opretter en instans af det. Begynd med at åbne Flash CS5 udviklingsmiljø, og klikke på "Ny" kommando fra menuen "Filer" for at oprette et nyt projekt. Flash vil bede dig med muligheder for det nye projekt. Klik på "OK" for at acceptere standardparametre og skabe det nye projekt.

Tilføjelse Tekst

Den rollover tekst virkning ville ikke være muligt uden tekst. Opret nogle ved først at klikke på ikonet værktøjskassen formet som en "T." Klik et vilkårligt sted på lærredet i udviklingsmiljøet for at angive positionen af ​​tekstens første tegn. Skriv enhver tekst, du gerne vil, såsom "Se denne tekst forandring!"

Symboler

Den rollover tekst effekt virker ikke med Flash 's Tekst objekter direkte, men på symboler, som er grafiske elementer som knapper eller brugerdefinerede billeder, som du kan tildele handlinger. For at oprette et symbol på den tekst, du har lavet med værktøjet Tekst, først klikke på ikonet værktøjskassen formet som en sort pil til at køre markeringsværktøjet. Højreklik på teksten, og derefter klikke på "Konverter til symbol." Flash vil bede dig med muligheder for det nye symbol, herunder "Button" valgmulighed. Klik på "Button" emne fra "Type" dropdown menuen, og derefter klikke på "OK" for at oprette symbolet.

Redigering af Symbol

Anvendelse rollover tekst effekt er ikke muligt i Flash standard "Scene" mode, men det er i sin knap-redigeringstilstand. Indtast den indstilling med først at udsætte biblioteket palet, der besidder en henvisning til teksten symbol, som du ønsker at anvende rollover tekst effekt. Klik på Vindue menuens "Library" element for at få vist panelet Library, og dobbeltklik på "Symbol" element i panelet til at indtaste redigeringstilstand.

keyframe

Den rollover tekst effekt er en slags animation, der er afhængig af keyframes. Den specifikke type af keyframe rollover tekst effekt kræver, er en for Over staten, som Timeline panel har en kolonne til. Højreklik i kolonnen, og klik på "Indsæt keyframe" at lave en ny keyframe til Over tilstand.

Ændre tekst

Efter at en ny keyframe til Over tilstand, ændre teksten, så det vil ændre sig, når du passerer musen hen over det under udførelsen af ​​programmet. En farveændring er en nem forandring at gøre. Klik på din tekst for at markere den, og derefter klikke på farveprøven i værktøjspaletten, der er under ikonet maling spand. Klik på en farve fra farvepaletten, der vises, og derefter afslutte redigeringstilstand ved at klikke på knappen "Scene" øverst til venstre på lærredet.

Eksempel og Publish

Se din rollover tekst effekt ved at klikke på menuen "Filer" befaling "Preview", og flytte musen hen over den tekst, du har ændret. Teksten vil vise den samme ændring du har designet i den under redigeringen fase af teksten. Udgiv rollover tekst effekt program ved at klikke på "Publish" emne fra menuen "Filer".