Funktioner af Video Conferencing Whiteboards

March 25

Funktioner af Video Conferencing Whiteboards


Videokonferencer er et uvurderligt værktøj, der gør det muligt for folk at have in-person møde oplevelse uden at skulle rejse fysisk til mødet. Videokonference whiteboards modelleres til at se og give den samme oplevelse for folk i forskellige geografiske regioner bruger deres computere, når de rent faktisk er samlet i et centralt mødelokale. Denne teknologi er endnu et skridt i retning af et mere fleksibelt arbejdsmiljø.

Interactive

Når folk ind i en videokonference, vil tavlen vises på deres computerskærm. Ikke alene kan folk se, hvad konferencen værten sætte på tavlen, men også konferencens deltagere kan skrive, tegne, fremhæve og belastning grafik eller dokumenter på tavlen under konferencen.

Når en deltager har indtastet noget på tavlen, kan de andre konferencedeltagere ændre, supplere eller fremhæve indholdet. Folk kan skiftes eller gøre deres arbejde på samme tid.

Lås Funktion

Konferencen vært kan låse modify funktion, således at konferencens deltagere ikke kan ændre, men kan kun se tavlen. Den whiteboard, når de anvendes på denne måde, fungerer mere som en overheadprojektor.

Gem Funktion

Du kan gemme ethvert arbejde, der blev udført på tavlen, så du kan arbejde på tavlen og senere redigere dens indhold forud for videokonference. Du kan også distribuere den gemte materiale til andre medarbejdere.

flere sider

Du er ikke begrænset til hovedskærmen. Du kan arbejde med flere sider af materiale på tavlen.

applikationsdeling

Deltagerne i videokonferencen kan alle interagere med et softwareprogram, som en computer kører, hvis de har den pågældende software eller ej. De kan faktisk bruge softwaren, at de ikke har på deres egen computer under videokonference. For eksempel, hvis den person, der kører programmet vælger mulighed for at dele, alle kan bruge de særlige træk ved hans program. Muligheden for at stoppe deling kan udnyttes på ethvert tidspunkt.

Chat Feature

Chatte er faktisk tekstbeskeder til hinanden under konferencen. Det anvendes i tilfælde lyden går ud eller i tilfælde folk to mennesker har brug for at have en privat diskussion under videokonference. Chats kan gemmes til senere brug, svarende til en e-mail.