Hvordan man laver en ny computer Backup Disk

April 11

Hvordan man laver en ny computer Backup Disk


Oprettelse af en backup disk med din nye computer er nemmere end nogensinde. Nye computere som 2010 er præinstalleret med Windows 7, 2010 version af Windows. Med denne nye operativsystem, du ikke længere behøver at købe eller downloade CD-brænder software, og næsten alle nye computere leveres med CD-RW drev. Sikkerhedskopiering en ny computer er også vigtigt, fordi det sparer filer, du måske ønsker at geninstallere.

Instruktioner

1 Sæt en tom CD-RW eller CD-R i computerens cd-brænder. En CD-RW er genskrivbar, og en CD-R er ikke.

2 Vælg muligheden for at brænde filer på cd, når et pop-up vises spørger dig, hvad du gerne vil gøre.

3 Du kan bladre igennem dine computerfiler for alle de filer, du ønsker at sætte ind i backup disk og træk hver fil i pop-up vindue, der vises.

4 Klik på "Brænd til disk", når du har trukket alle de filer, du vil brænde på backup disk. Jo flere filer der er, jo længere tid tager det at brænde.

5 Vælg den hastighed, du ønsker at brænde disken. Optionerne vil være fra 4x til 40x, med 40x er den hurtigste hastighed. Jo hurtigere download, jo større er chancen for at miste data, eller som har filen bliver beskadiget.

6 Vent på, at brænderen til at brænde alle de oplysninger på backup disk. Når det er gjort, vil disken skubbes ud automatisk.

7 Klik på "Afslut" for at afslutte brænde guiden.


relaterede artikler