Sådan bruges DDR Memory

July 9

Double Data Rate hukommelsesmoduler anvendes i både bærbare og stationære computere. Disse rektangulære plader giver computeren med hukommelsen den har brug for at køre programmer og generelt betjene. De fleste computere, hvad enten de bærbare eller stationære modeller, er designet, så du hurtigt kan installere DDR hukommelsesmoduler.

Instruktioner

På en bærbar computer

1 Sluk den bærbare computer og fjern strømkablet. Vend enheden på hovedet og skub batteriet ud af rummet.

2 Find hukommelsesmodulrum i bunden af ​​den bærbare computer på. Rådfør brugervejledningen for den pågældende model bærbare computer, hvis du har problemer med at finde hukommelsen rummet.

3 Fjern skrue holder rummet på plads, og fjern dækslet. Den hukommelsesmodul installeret i øjeblikket vil være synlig i rummet.

4 Træk bevarer styr på hver ende af modulet udad og modulet vil poppe op. Fjern den fra dens rum og sæt den til side.

5 Monter en ny DDR hukommelsesmodul ind i rummet, og tryk den forsigtigt ned, indtil tapperne låses på plads. Sæt dækslet og skrue.

På et skrivebord

6 Sluk den stationære computer og tag alle ledninger og kabler fra bagsiden af ​​computeren tårnet.

7 Fjern skruerne på hjørnerne af bagsiden af ​​tårnet. Disse skruer holde det aftagelige sidepanel på plads.

8 Skub dækslet fra den side af tårnet for at blotlægge de interne komponenter. Den rektangulære hukommelsesmodul forbundet til bundkortet vil nu kunne ses.

9 Træk holdeflige i hver ende af modulet udad og modulet vil poppe op. Fjern det ud af stikket.

10 Monter en ny DDR modul i den gamle plads, og tryk forsigtigt ned, indtil den holdes sikkert på plads. Sæt siden på og skruer.