Sådan Brug Skype med GoToMeeting

November 20

Sådan Brug Skype med GoToMeeting


Skype og GoToMeeting er internetbaserede kommunikationsredskaber, der giver folk i forskellige steder til at oprette forbindelse over internettet. Skype omfatter instant messaging, sms, videokonferencer og opkald til computere og telefoner; GoToMeeting giver real-time-skærm-deling, instant messaging og konferenceopkald. Ved at bruge dem sammen, kan du fjerne telefoner helt og bruge internettet til erhvervslivet og personlige møder.

Instruktioner

1 Log ind på Skype. Når Skype vinduet lancerer, klik på "tastatur" ikonet for at vise det numeriske tastatur. Når du ønsker at ringe ind til et GoToMeeting session, vil dette gøre det muligt for dig at ringe op til numre ved at klikke på dem eller skrive dem ind i tastaturet.

2 Føj kredit til din Skype-konto ved at klikke på "Vis konto" i menuen Skype-konto. Du skal bruge penge på kontoen for at foretage et opkald ved hjælp af et kreditkort eller betalingskort. Skype vil opkræve dig per minut baseret på det land, du ringer.

3 Tilslut et headset, der har en støjreducerende mikrofon. Dermed vil du være i stand til at kontrollere mængden af ​​opkaldet og undgå at forstyrre mødet med baggrundsstøj, der er samlet op, når du bruger on-board computer mikrofon.

4 Åbn den e-mail, der indeholder den GoToMeeting mødeinvitation link og information. Klik på linket møde for at bringe dig til web-interface, og følg vejledningen for at deltage i mødet. Hvis du ikke har en invitation email, gå til GoToMeeting.com, klik på "Deltag i et møde", og indtast oplysningerne møde fra arrangøren.

5 Ring ind konferenceopkaldet ved hjælp af Skype. Åbn Skype-interface og ringe til nummeret i GoToMeeting invitation email. Indtast mødet kode for at deltage i dit møde. Brug PIN-kode på din GoToMeeting skærmen for at gøre dig i stand til at slå din lyd stream, når du ikke taler. Skype vil forbinde til telefonkonferencen lige som om du ringer fra en telefon.

6 Brug Skype-opkald styrer til at styre mængden af ​​opkald på den anden ende. Hvis du kun bruger konferencen-call funktion i GoToMeeting og ikke logge på webgrænsefladen, bruge Skype styrer at slå opfordringen til at skære ned på baggrundsstøjen.