Hvordan at kopiere filer fra DVD til Powerpoint

June 25

Hvordan at kopiere filer fra DVD til Powerpoint


For at optimere effekten af ​​præsentationer, overveje at tilføje multimedia at øge interessen og styrke begreber. PowerPoint indeholder værktøjer og hjælpeprogrammer til at indsætte filmklip fra filer eller fra dvd'er. Sæt en film fil fra en DVD til at spille fra et dias ved at åbne Brugerdefineret Toolbox. Alternativt starte computerens dvd-afspiller ansøgning under et diasshow til automatisk afspille DVD (video og lyd). PowerPoint præsentationer adgang DVD filer fra diskdrevet. Kopier filer fra DVD til en mappe på din harddisk for hurtigere afspilning under en præsentation.

Instruktioner

Indsæt video

1 Indsæt dvd'en i dvd-drevet.

2 Åbn din PowerPoint-præsentation og indsætte en tom dias (ved at vælge "Nyt dias" under "Indsæt" i øverste menubjælke).

3 Vælg "Værktøjslinjer" under "View" og vælg muligheden, "Control Toolbox"

4 Klik på knappen "Flere kontrolelementer" i Kontrolelementer (sidste knap på listen), rulle ned på biblioteket og vælg "Windows Media Player".

5 Klik med musen for at vælge det udgangspunkt for at tegne en boks og hold museknappen for at tegne en boks til din film objekt.

6 Højreklik på filmen objekt, og vælg "Egenskaber".

7 Klik på "..." ved siden af ​​"(Custom)" feltet og klik på fanen "Generelt" i Windows Media Player dialogboksen Egenskaber for.

8 Klik på knappen "Browse" og vælg den ønskede videofil på DVD disk. Klik på knappen "Åbn". Bemærk: DVD-film er placeret i en "Video_TS" mappen og navnet videofilen er "VIDEO_TS.IFO" for identifikation.

9 Klik på feltet ud for indstillingen, "Play fuld skærm" i afsnittet "Afspilning indstillinger" for at markere feltet. Klik på "OK" knappen og lukke vinduet Egenskaber.

10 Klik på "Vis Vis" under "Slide Show" i den øverste menubjælke. Den nye dias vises, og filmklippet vil spille efter en kort pause (fordi det kører fra DVD drev, som er langsommere end dit operativsystem).

Afspil DVD film

11 Indsæt dvd'en i dvd-drevet.

12 Åbn din PowerPoint-præsentation og navigere til det dias, der vises, før DVD-filmen.

13 Vælg "Action knapper" under "Slide Show" i den øverste menubjælke og klik på ikonet for "Handling Knap Movie" (som regel den sidste ikon på listen).

14 Klik med musen for at vælge det udgangspunkt for at tegne en lille boks, og hold museknappen for at tegne en boks til knappen.

15 Klik på fanen "Mus Klik på" og vælge "Kør programmet:" valgmulighed.

16 Klik på knappen "Browse" og vælg det program, der spiller DVD-film i programmappen.

17 Klik på "OK" knappen to gange.

18 Vælg "Vis Vis" under "Slide Show" i øverste menubjælke for at se det aktuelle dias med knappen.

19 Klik filmen knappen oprettede i trin 4 for at starte din dvd-film-afspiller i et nyt vindue (fuld skærm).

20 Brug DVD film-afspiller kontrol efter behov, og vælg "Exit" for at lukke DVD film-afspiller ansøgning og vende tilbage til diasshowet.

TIPS

  • Husk, at PowerPoint vil søge efter dit dvd-film på dvd-drevet. Hvis det ønskes, kopiere filmen filen til din computer og genvælge placeringen af ​​film, der skal afspilles under "Egenskaber" for at klip (klippet vil også køre hurtigere, hvis ansøgningen ikke vises fra en DVD / CD-drev).
  • Start DVD film-afspiller programmet fra menuen Start og skrive ned virksomheden og programnavnet for anvendelsen, for at lokalisere navn programfilen til afsnit 2.
  • DVD-film har separate video- og lydfiler, så indsætte en Windows Media Player-film vil vise videofil (ingen lyd). Ved overførsel din præsentation, skal du sørge for at inkludere videoklippet fra DVD, fordi PowerPoint vil bede at genvælge en ny placering, hvis den ikke kan finde filen på en disk i computerens dvd-drev.

relaterede artikler