Sådan Find en ven gratis med Messenger Services

August 28

Instant budbringere er som online chat rooms, bortset fra at de forbinder du individuelt med én person. At finde en ven ved hjælp af en budbringer service er gratis og let at gøre. Eksempler på gratis instant messengers omfatter MySpace Messenger, ICQ, Yahoo Messenger og Windows Live Messenger. Hvis du allerede har en Yahoo, MySpace eller Hotmail-konto, så kan du bruge disse budbringere med din konto.

Instruktioner

1 Hent og installer en instant messenger fra internettet.

2 Opret en konto for messenger. Gratis budbringere tilbyder gratis konti. Alt du behøver for at oprette en konto er en gyldig email-adresse og oprette et brugernavn og en adgangskode.

3 Klik på Kontaktpersoner / Tilføj kontaktpersoner på toppen af ​​messenger, eller trykke og holde Ctrl-tasten på tastaturet, skal du trykke på og holde shift tasten på tastaturet, og tryk på A.

4 Indtast messenger navn, e-mail-adresse eller telefonnummer på den ven, du søger at finde ved hjælp af budtjeneste ind i behørigt mærket kassen. For eksempel, på Yahoo messenger, kan du indtaste telefonnummeret på den ven i feltet "Indtast en mobil enhed (valgfrit) :."

5 Klik på "Næste" for at fortsætte med guiden, som vil hjælpe dig med at finde din ven og indtaste en gruppe liste til din ven og en kort beskrivelse til din ven. Dette er et valgfrit trin, klik på "Næste" for at fortsætte.

6 Klik på "Finish", og din ven vil blive sendt en e-mail med din anmodning til ven ham på instant messenger service. Hvis din ven ikke har denne messenger, vil du få en mulighed for at sende en e-mail opfordrede ham til at bruge tjenesten.