Hvordan får jeg min Compaq Presario til Load Yahoo! Messenger?

October 21

Hvordan får jeg min Compaq Presario til Load Yahoo! Messenger?


Når du har konfigureret din Compaq Presario computer, vil du ønsker at begynde at chatte med venner og familie online, hvilket er muligt med en messaging program som Yahoo! Messenger. For at få Yahoo! Messenger til at indlæse på din Presario, behøver du kun downloade installationsfilen og gå gennem vejledningen på skærmen. Når programmet er indlæst, kan du starte enten en normal tekst chat med andre Yahoo! brugere eller starte en videochat ved hjælp af din Presario indbyggede webcam.

Instruktioner

1 Naviger din webbrowser til Yahoo! Messenger hjemmeside. Klik på den gule "Download nu" knappen i højre side af vinduet.

2 Klik på "Gem fil", når download-vindue vises. Naviger til din Presario s "Downloads" mappe eller alt efter hvilken mappe, du har angivet som standard placering til downloadede filer.

3 Dobbeltklik på Yahoo! Messenger installationsfil og klik på "Run". Klik på "Næste" og markere feltet "Jeg accepterer." Klik på "Næste" og "Install" for at installere Yahoo! Messenger på din computer.

4 Dobbeltklik på "Yahoo! Messenger" desktop ikonet for at åbne softwaren. Indtast dit Yahoo! brugernavn og din adgangskode i tekstboksene, og klik på "Log ind" for at få adgang til Messenger-programmet.

5 Klik på menuen "Messenger" øverst på skærmen, hvis din specifikke Presario model har et webcam, og du ønsker at starte en videochat. Klik på "Min Webcam" og vent til programmet til at registrere dit webcam. Åbn menuen "Handlinger" og vælg "Flere handlinger". Klik på "Inviter at se mine Webcam", og dobbeltklik på navnet på den person, du ønsker at indlede videochat med.

TIPS

  • Hvis du endnu ikke har en Yahoo! brugernavn, klik på "Få en ny Yahoo-ID" over "Log ind" knappen. Skriv dit ønskede brugernavn og adgangskode i tekstboksene, og følg vejledningen på skærmen for at oprette din nye Yahoo! ID.
  • Hvis du allerede har Yahoo! Messenger installeret på din Presario og det vil ikke indlæses korrekt, skal du afinstallere og geninstallere programmet. Naviger gennem "Start" menuen til "Control Panel" og "programmer". Klik på "Programmer og funktioner" og find "Yahoo! Messenger" post. Klik på posten, og vælg "Fjern" for at slette softwaren.
  • Yahoo! Messenger automatisk installerer Yahoo! værktøjslinjen på din webbrowser. Hvis du ikke ønsker værktøjslinjen, skal du fjerne markeringen fra feltet "Yahoo! Browser Plus", før du klikker på "Næste" når du åbner Messenger installationsfil.

relaterede artikler