Word 2007 vil ikke stoppe Tracking Ændringer mellem dokumenter

November 3

Microsoft Office Word 2007-programmet indeholder en funktion, der tillader andre brugere at redigere dit arbejde. Korrekturlæseren kan bruge funktionen Registrer ændringer vil tilføje kommentarer og foretage ændringer, som du enten kan acceptere eller afvise. Det er vigtigt at vide, hvordan at acceptere og afvise ændringer til permanent stoppe funktionen Tracking ændringer. Du kan skjule opmærkninger til enhver tid, men den eneste måde at fjerne alle de ændringer er, at afslutte gennemgangen processen.

Instruktioner

1 Åbn den oprindelige Microsoft Word 2007-fil, der fortsætter med at spore dine ændringer.

2 Klik på fanen "anmeldelse", og klik derefter på pilen ved siden af ​​"Show Markup" feltet fra "Sporing" gruppe.

3 Klik på afkrydsningsfelterne ud for de "Kommentarer", "håndskrevne anmærkninger", "indsættelser og sletninger," "formatering" og "anmeldere" felter, så de er alle valgt.

4 Klik på fanen "anmeldelse", og klik derefter på knappen "Næste" fra "ændringer" gruppe.

5 Klik på knappen "Accepter" eller "Afvis" for at acceptere eller afvise hver ændring i hele dokumentet. Gem dine ændringer og sporing vil blive afsluttet.

TIPS

  • For at forhindre Word 2007 fra spore eventuelle yderligere ændringer, du foretager i dokumentet, skal du slukke funktionen Registrer ændringer ved at klikke på fanen "anmeldelse" og klikke på den markerede knappen "Registrer ændringer" i "Sporing" gruppe.

relaterede artikler