Rainmeter Instruktioner

October 4

Rainmeter lader dig tilpasse din Window skrivebord med oplysninger som systemydelse, vejr og nyheder. Det giver dig mulighed for at vælge forskellige "skins" for at tilpasse udseendet af dit skrivebord, og omarrangere skrivebordselementer. Skins er tilpasset udseende, som du kan hente og installere for at skifte udseendet af Rainmeter. Skins kan omfatte yderligere funktioner. Skindene er open source, hvilket betyder, at kildekoden er tilgængelig for offentligheden, så du kan rode med det, hvis du er så tilbøjelige. Download programmet gratis fra Rainmeter hjemmeside.

Instruktioner

1 Besøg Rainmeter hjemmeside. Klik på linket "Download" til venstre for at gemme programmet på din computer. Følg derefter vejledningen på skærmen for at installere programmet.

2 Åben programmet, når den er installeret.

3 Klik på knappen "Download" på menuen kontekst at finde skind. Find en der passer til dine interesser og downloade det. Nogle filer er .zip-filer, som skal pakkes ud dem, før du kan tilføje dem til din skins mappe. Standardindstillingerne skind mappe er "Mine Dokumenter / Rainmeter / Skins". Hver hud har brug for at have sin egen mappe.

4 Åbn filen ved at dobbeltklikke, og vente som installatøren skifter huden for dig.

5 Højreklik Rainmeter s dråbeformet i systembakken og klik på "Configs." Vælg den hud, du vil bruge. Hvis den, du ønsker ikke er på listen, skal du opdatere programmet.

6 Vælg hvad widgets, du ønsker på dit skrivebord via menuen skind. Træk dem omkring dit skrivebord til at arrangere som ønsket.