Hvordan skal tjekkes for Bad MP3-filer

March 23

MP3-filer er lydfiler, der kan afspilles på computere, mobiltelefoner, cd-afspillere og andre elektroniske enheder. Strukturen af ​​en MP3-fil, der er blevet beskadiget (eller gået "dårlige") vil få filen til at spille forkert eller slet ikke. Du kan bruge softwaren til at kontrollere filstrukturen af ​​MP3 at afgøre, om det er beskadiget eller ikke. Programmerne er tilgængelige online uden omkostninger, og alt arbejde på en måde svarende til at kontrollere integriteten af ​​MP3-filen.

Instruktioner

1 Hent en MP3-fil kontrol program til skrivebordet; for eksempel, Checkmate MP3 Checker eller MP3 Check. Dobbeltklik på filen for at være installationen. Følg menuen for at installere programmet på computerens harddisk. Afslut installationsprogrammet, når det hedder, at det nu er gjort. Genstart computeren som en sikkerhedsforanstaltning.

2 Start MP3-fil kontrol program ved at vælge det fra Start> Alle Programmer menuen. Lad programmets hovedskærm vises, før du fortsætter.

3 Klik på menuen Filer øverst til venstre på programmets hovedskærm. Vælg "Åbn fil" fra drop-down menuen.

4 Naviger i det vindue, der åbnes til MP3-fil, der skal kontrolleres. Klik én gang på filen for at fremhæve det. Klik på knappen "Åbn" nederst i vinduet for at indlæse filen i programmet samt tæt vinduet.

5 Klik på "Scan" knappen, der er enten på programmets hovedskærm, et udvalg fra en drop-down menuen under "File" eller en fane øverst på programmets hovedskærm, afhængigt af programmet.

6 Klik på knappen "Næste" nederst på skærmen for at gå til en Resultater skærm, der giver detaljer om integriteten af ​​MP3-filen, og om det er uegnet til at spille. Hvis der ikke er resultater skærmen, så oplysninger om filen vil blive vist på programmets hovedskærm.

7 Afslut MP3-fil kontrol program. Hold MP3-fil, hvis det er egnet til at spille eller trække det til papirkurven ikonet for at bortskaffe det, hvis det ikke er.

TIPS

  • Flere MP3 filer kan scannes samtidigt, hvis de er udvalgt som en gruppe i stedet for en for en.