Sådan Trim Behandling for en vandret vindue

March 24

Sådan Trim Behandling for en vandret vindue


Window trim generelt linjer toppen, bunden og siderne af indvendige og udvendige vinduer og kan tjene flere formål. Det kan være kosmetisk, forbedre et hjem arkitektur og indretning, og funktionelle, forhindrer vand i at trænge overfladen af ​​vinduet og leverer et sted for at vise små dekorationer. Hvorvidt et vindue åbner vandret eller lodret, et træ støbning trim behandling --- et vindue skammel, tarme og forklæde --- kan forbedre det overordnede udseende af vinduet og gøre det til en mere fremtrædende træk i eller uden for hjemmet.

Instruktioner

Installation The Window Stool

1 Placer en retskinne vandret over vinduet for at sikre vinduet karmen flugter med væggen.

2 Hold en side hylster lodret mod væggen, og sørg for det er på linje med den højre side vinduet karmen. Lav en reference mærke på ydersiden af ​​trim med en blyant. Gentag til venstre side sidekarm. Dette gøres for at bestemme placeringen af ​​vinduet afføring.

3 Mål afstanden mellem de blyantstreger med et målebånd, tilsæt derefter 2 inches til målingen du får. Skær vinduet fæces at denne længde ved anvendelse af en strøm geringssav indstillet til 7 grader.

4 Hold vinduet afføring nedad mod vindueskarmen og bruge en blyant kompas til at markere, hvor den møder vinduet karmen. Skær vinduet afføring i stil, du har foretaget ved hjælp af en stiksav.

5 Placer vinduet afføring opad mod vindueskarmen og bruge en blyant kompas til at markere, hvor afføringen ende rører vinduet karmen. Skær vinduet afføring i stil, du har foretaget ved hjælp af en stiksav.

6 Nail vinduet afføring til vindueskarmen med fire 4d (18-gauge) efterbehandling søm og en hammer.

Installation af vinduet tarme

7 Stand et sidevindue foringsrør på højre side af vinduet afføring og markere med en blyant, hvor dens indvendige kant møder toppen af ​​vinduet sidekarm. Skær foringen langs denne linje ved hjælp af en geringssav indstillet til 45 grader. Gentag for den venstre side af vinduet afføring.

8 Justere en siderude foringsrør på højre side af vinduet og kløer det til vinduet sidekarm med fire 4d efterbehandling søm og en hammer. Gentag på den venstre side af vinduet.

9 Placer det øverste vindue kabinettet på hovedet oven på sidecasinger og markere med en blyant, hvor den møder den indvendige kant af hver side kabinet. Skær den øverste kabinettet i den retning ved hjælp af en geringssav sat til 45 grader.

10 Påfør trælim til toppen beklædning og lim det til den øverste vindue karmen. Hammer fire 4d efterbehandling søm i den øverste beklædning.

11 Hammer 8d efterbehandling søm i de ydre kanter af top- og sidecasinger at fastgøre dem til væggen.

Installation The Window Apron

12 Læg et stykke vindue kabinet med forsiden nedad på vinduet afføring og mærket med en blyant, hvor den møder den udvendige kant af hver side kabinet. Skær vinduesrammen i den retning ved hjælp af en geringssav indstillet til 45 grader for at skabe et vindue forklæde.

13 Hold et stykke vinduesramme vinkelret på ruden forklæde og spore profilen af ​​forpladsen på vinduesrammen med en blyant. Skær vinduesrammen langs linien ved anvendelse af en geringssav indstillet til 45 grader for at skabe et afkast (gerede slutter). Gentag for den anden side af forpladsen.

14 Lim tilbage til enderne af vinduet forklæde med trælim.

15 Placer vinduet forklæde på væggen under vinduet afføring, derefter søm vinduet forklæde til væggen med fire 8d efterbehandling søm og en hammer.

TIPS

  • Indkøb træ støbning giver dig med vinduet afføring, tarme og forklæde nødvendig for at installere denne trim behandling.
  • Forsøg ikke at installere vinduet trim, hvis du er uerfaren; stedet, leje en autoriseret entreprenør til at gøre arbejdet.

relaterede artikler