Hvordan kan jeg Fax Over VOIP?

March 25

Hvordan kan jeg Fax Over VOIP?


Voiceover Internet Protocol, også kendt som VoIP, gør det muligt for forbrugerne at placere telefonsamtaler over internettet i modsætning til traditionelle telefonlinjer. På grund af VoIP service evne til at integrere anvendelsen af ​​telefonapparater med den teknologi af internettet, er det også muligt at integrere anvendelsen af ​​faxmaskiner over internettet.

Instruktioner

1 Ring til din VoIP udbyder og bekræfter, at de støtter G.711 og / eller T.38 protokoller. Det er de Internet-protokoller til at faxe i VoIP. VoIP er designet til at komprimere data, mens G.711 og T.38 protokoller er komprimeret. En eller anden af ​​disse ukomprimerede protokoller er nødvendig for at sende fax via VoIP.

2 Sænk baudrate på din telefax, når du har bekræftet, at din VoIP udbyder understøtter en af ​​de ukomprimerede protokoller. Denne sats er, hvad der bestemmer, hvor hurtigt faxmaskinen sender sine data. Da VoIP er optimeret til at sende komprimerede data, bremse baudraten sikrer, at alle data - samtidig tage længere tid at overføre - når sin destination fuldt intakt. Kontakt din faxmaskine manual for oplysninger om, hvordan at bremse baudraten, da dette vil variere fra model til model. Dog kan processen ligne følgende: På din fax, skal du trykke på "Setup", "Avanceret faxopsætning" og derefter "OK". Vælg "Fax Speed" og derefter "OK". Vælg "Slow" eller "9600" og "OK" en gang mere.

3 Sæt din telefax til et analogt telefonadapter tilsluttet dit modem / router. Tænd derefter din faxmaskine.

4 Læg dokumentet (og den valgfri omslag), som du gerne vil faxe. Indtast destinationen, og tryk send for at sende faxen.


relaterede artikler