Sådan Paint Skyer i Photoshop

October 22

Sådan Paint Skyer i Photoshop


Adobe Photoshop er et populært foto-redigering og grafikprogram, der bruges af professionelle en amatører til at ændre billeder eller oprette dem fra bunden. Nogle gange ændringen af ​​et billede indebærer at fjerne eller ændre noget, der er i billedet, men der er tidspunkter, hvor du måske ønsker at tilføje noget, såsom skyer. Hvis du har et billede med en klar himmel, som du gerne vil tilføje skyer, Photoshop gør det nemt.

Instruktioner

1 Læg det billede, som du ønsker at tilføje skyer på din computer ved at overføre det fra en digital kilde som et kamera eller SSD-kort eller ved at scanne det i stedet på en høj opløsning (600 dpi eller mere).

2 Åbn Photoshop. Vælg "File" og klik på "Åbn". I den dialogboks, der popper op, gå til det billede, du lagt i trin 1 og åbne den.

3 Vælg "Pen" værktøj fra værktøjskassen, og vælg himlen du vil føje skyerne til. Vælg "Brush" værktøj, og i valgmulighederne øverst vælge en stor blød kant børste. Lav farven hvid.

4 Maling i en grov tilnærmelse af dine skyer. Skift penselfarve til et medium til mørk grå og gøre spidsen mindre. Paint i mørkere skygger i bunden af ​​dine skyer.

5 Vælg "Filter" og derefter "Blur" og klik på "Gaussian Blur". I den dialogboks, der popper op, gøre "Radius" 2-3 og klik på "OK". Så under "Blur" klik "Motion Blur". Lav vinkel vandret og gøre "Distance" omkring 100.

6 Vælg "Image" og derefter "justeringer" og klik på "Hue / Saturation." Juster skyderne indtil du kan lide preview (denne del er en smule subjektive). Klik på "OK".

7 Gå til "Lag" panel og reducere "Opacity" af laget til omkring 75. Vælg "File" og klik på "Gem". Navngiv din fil og gemme den som en høj opløsning JPEG.


relaterede artikler