Sådan Modtag en fax på AOL

July 27

Sådan Modtag en fax på AOL


Mangler en fax, kan gøre forskellen mellem en vellykket affære eller en forspildt chance. I dagens tempofyldt forretningsmiljø, er det vigtigt at være på forkant med den teknologiske udvikling som online fax. Online fax konverterer faxer til en digital fil, der kan sendes og modtages over internettet. Faxe online eliminerer behovet for en faxmaskine, toner omkostninger og reducerer papiraffald, som du kun udskrive de faxer, du har brug for. Faxer sendes via en internet fax service og kan modtages på to måder, gennem selve tjenesten eller som en vedhæftet fil via en e-mail-konto som AOL.

Instruktioner

Kørselsvejledning

1 Vælg en internet fax service. Vælg den tjeneste, der passer til dine behov, er inden for dit budget, og som giver dig mulighed for at åbne e-mails med din e-mail-konto. Læs over vilkår og betingelser. Registrer og betale for tjenesten.

2 Pass på det faxnummer tildelt dig til dine venner og forretningsforbindelser.

3 Opsæt fax service til at modtage faxer via din e-mail-konto. Åbn fax service på computeren. Vælg "Preferences" fra menuen værktøjer. Find og klik på "faxindstillinger." Find og vælg 'fax filformat. "Vælg det ønskede format til visning af faxer. PDF- og TIFF-formater er de mest almindelige.

4 Hent Adobe Acrobat Reader gratis fra Adobes websted. Følg anvisningerne for at installere programmet på din computer. Dette vil tillade dig at se PDF-filer.

5 Tjek din computer for at se, om det er sat op for at se "TIFF" filer, som de fleste computere er. Gå til "Min Computer", vælg "Funktioner" og derefter "Mappeindstillinger", og endelig, "Filtyper". Rul ned, indtil du ser "TIFF - TIFF" fil. Fremhæv det og klikke på "Change" ikonet. Et nyt vindue vises med to muligheder. Vælg den anden mulighed for at vælge programmer fra en liste. Windows vil tilbyde flere anbefalede programmer til visning "TIFF" filer. Vælg en og klik "OK". Gentag processen for "TIFF --TIFF" filer.

6 Tjek din AOL e-mail-konto til indgående faxer. Faxen selv vil fremstå som en vedhæftet fil i e-mailen. Vælg en sendt fax og åbne den. Gem den vedhæftede fil til en mappe på din computer. Åbn fax fra den mappe, som den blev gemt, når det downloads.


relaterede artikler