Sådan Erstat Faces i en Photo Brug GIMP

September 19

Du kan bruge den gratis software grafisk redigering GIMP til digitalt fusionere billeder og endda erstatte ansigter i et foto. GIMP giver dig mulighed for at opretholde separate lag inden for en projektmappe, så du kan isolere et hoved fra et lag og placer det som forgrunden af ​​en tidligere relateret baggrund. Brug af programmets vælge, slette og flytte værktøjer, kan du producere polerede resultater med lidt træning.

Instruktioner

1 Start GIMP og vælg "File" og "Open" til at klikke på billedet skal vises i baggrunden af ​​din endelige produkt.

2 Vælg "File" og "Åbn Som Layer" for at indsætte ansigtet foto skal vises i forgrunden. Den indsatte foto forbliver sit eget lag, hvilket betyder enhver handling, du tager, vil kun påvirke forgrunden og ikke den tidligere indsatte baggrund.

3 Indsæt en gennemsigtighed kanal til din lag ved at klikke på "Layer", "Åbenhed" og "Tilføj alfakanal."

4 Klik på "Ellipse Select Tool" placeret i de vigtigste værktøjskasse. Dobbeltklik på den øverste venstre side af ansigtet, og træk markøren til nederste højre af ansigtet, og sørg hver del, du vil beholde fra forgrunden er indesluttet inden for denne ellipse. Klik i midten af ​​ansigtet for at afslutte valget.

5 Invert dit valg ved at klikke på fanen "Vælg" og derefter "Invert". Tryk på "Slet" -tasten og din elliptisk valg vil stå alene. Klik på "Vælg" igen og vende tilbage til "Ingen".

6 Brug "Eraser Tool" til dobbeltklik og træk markøren over uønskede dele inden for ellipsen du bevaret som forgrunden. Klik på "Flyt Tool" og dobbeltklik og træk dit ansigt til præcis, hvor du vil have det til at hvile i forhold til baggrunden.

7 Klik på "Scale Tool", hvis du har brug for at ændre størrelsen på ansigt til bedre at matche baggrunden hoved, du udskifter. Når du klikker et vilkårligt sted i projektmappen, vil en skala pop-up box vises lade du indsætter bredden eller højden af ​​dit valg.

TIPS

  • Hvis du på noget tidspunkt du ikke kan lide resultatet af den tidligere sag, skal du blot vælge "Rediger" og "Fortryd". Dette vil returnere din projektmappe til sin tidligere tilstand, før du implementeret din sidste opgave såsom at gøre viskelæder mærke eller re-dimensionering ansigtet.
  • Når re-dimensionering ansigtet, skal du sørge for ikonet kæde i Scale Dialog er i "låst" position, så den nye højde og bredde vil opretholde samme forhold.