Sådan identificeres Hukommelsesmoduler

September 5

Kun begrænsede oplysninger om hukommelsesmoduler, såsom samlet kapacitet, kan leveres af operativsystemet. Flere tekniske specifikationer, såsom ur-speed og timing kapaciteter, skal tages fra de oplysninger mærkat er placeret på siden af ​​hvert modul. Dette indebærer at åbne computeren og fysisk at fjerne en af ​​de pinde til at registrere sine specifikationer. Denne type information er nyttig, når brugeren er opgradering eller erstatte den nuværende hukommelse, og ønsker at bruge den samme type til formål kompatibilitet. For at identificere hukommelsesmoduler i en computer, skal du bruge følgende tekniske procedurer.

Instruktioner

1 Fjern begge Phillips-skruer, der holder den venstre side-panel af computeren sagen. Disse skruer er tilgængelige fra bagsiden af ​​maskinen. Skub sidepanelet ud ved at skubbe den mod bagsiden af ​​computeren, indtil den unlatches. Sikre, at systemet er tændt-ned og unplugged før du fortsætter.

2 Find hukommelsesmodulerne. Disse er forbundet til bundkortet, normalt i midten af ​​den højre side af brættet. Tag et af modulerne ved at trykke ned på plastiktappene på hver side af pinden, indtil den er fri. Skub modulet lige ud af holderen.

3 Kig på mærkaten på siden af ​​hukommelsesmodulet. Optag alle relevante oplysninger, såsom brand, kapacitet og hastighed, og derefter sætte modulet tilbage i bundkortet, og erstatte sidepanelet.

TIPS

  • Laptop hukommelse kan tilgås via RAM panel placeret i bunden af ​​maskinen. Fjern de skruer, der holder panelet på plads, og derefter registrere de oplysninger trykt på siden af ​​modulerne.
  • Altid slukke og frakoble en computer før du arbejder på det.

relaterede artikler