Sådan Hook Up Wi-Fi til en bærbar

June 17

Microsoft Windows 7 indeholder et værktøj i systembakken, der giver dig mulighed for hurtigt at søge efter og oprette forbindelse til dit Wi-Fi-netværk. Hvis dit netværk kræver en adgangskode, skal du have den til at tilslutte din bærbare computer. Password beskyttelse sikrer dine oplysninger, når du opretter forbindelse til et sikkert sted på internettet.

Instruktioner

1 Log ind på din computer ved hjælp af din Windows-konto og adgangskode. Hver brugerkonto indeholder indstillinger, der lagrer Wi-Fi netværksforbindelser, så næste gang du logger ind på din konto, behøver du ikke manuelt genoprette forbindelsen til det trådløse netværk.

2 Klik på Wi-Fi-ikonet i Windows-proceslinjen. Windows-proceslinjen er placeret på langt højre hjørne af proceslinjen. Når du klikker på Wi-Fi-ikonet, en liste over trådløse netværk skærme.

3 Klik på Wi-Fi-netværk, som du vil tilslutte. Hvis Wi-Fi-netværk er beskyttet med en adgangskode, en tekstboks åbnes, hvor du bliver bedt om adgangskoden.

4 Indtast Wi-Fi-adgangskode i tekstfeltet og klik på "Connect". Forbindelsen til Wi-Fi-router er lavet, og Wi-Fi-ikonet i systembakken angiver, at du har en forbindelse til netværket.


relaterede artikler