Sådan installeres High Speed ​​USB-port

June 21

Sådan installeres High Speed ​​USB-port


Hvis et flashdrev på computeren tager meget længere tid at overføre filer til det, end det tog at overføre data til en vens computer, du mest sikkert tilslutter flashdrevet til en gammel version af en USB-port. Den gamle version (USB 1.1) stik ser nøjagtig identisk med USB 2.0-stik, der går forud det, men du vil bemærke, at enheder vil arbejde meget langsommere på disse porte på grund af begrænsninger i de gamle normer. Enheden arbejder sandsynligvis stadig på USB 1.1 på grund af bagudkompatibilitet, men du bør virkelig se til at installere en high-speed USB-port på din computer, hvis du oplever ubehageligt langsom overførselshastigheder.

Instruktioner

1 Gem alle de data, du arbejder på, og afbryd den vigtigste strømkablet fra bagsiden af ​​computeren, efter at lukke det.

2 Skru skruerne på kanten af ​​bagsiden af ​​computeren til venstre side, mens dens forreste vender mod dig.

3 Løft låget, som du lige blevet færdig skrue og lægge computeren fladt på siden.

4 Kig efter nogle slots, at din USB-adapteren vil passe godt i. Tag et godt kig på enheden, og prøv at sætte det højre over en slot til at se, om det er den korrekte holder. Alle bundkort er designet til en vis standard for at sikre, at du ikke tilslutte en enhed, hvor du ikke skal. Ikke to slottyper er identiske.

5 Tryk på USB-adapteren fast på bundkortet perifere slot uden at anvende for meget kraft. Prøv med enden af ​​kortet først og derefter langsomt arbejde dig vej til metalpladen på forsiden. Brug for meget hældning, dog vil medføre metalpladen til at holde sig til den side af computeren sagen, mens du forsøger at presse den ned.

6 Metalpladen skrues på computeren tilfældet i det lille hul findes på toppen af ​​det.

7 Luk computeren sag igen og skru skruerne igen.


relaterede artikler