Sådan får du adgang en DVR Online

June 27

Med de fleste DVR selskaber, kan du oprette forbindelse til deres online-tjeneste for at indstille din DVR, træffe beslutning om optagelser og ændre de ting du optager. Afhængigt af den virksomhed, du bruger til dit digitale kabel og DVR service, kan du normalt få adgang til deres online-tjenester gratis. Men nogle gange er du nødt til at betale for en anden linje i, eller sørg for at det er tilsluttet korrekt, så du kan få adgang til din konto online.

Instruktioner

1 Gå til hjemmesiden for dit digitale tv-selskab. Du kan søge efter virksomheden at sikre, at du er på rette side.

2 Klik på "Log ind", "Min konto" eller "DVR Access" på toppen af ​​skærmen. Læg i dit kontonummer, og en PIN-kode, som du blev tildelt. Hvis du ikke har fået tildelt en PIN-kode, skal du klikke på "Ny konto" for at tilmelde dig en online-konto, så log ind.

3 Rul gennem din personlige side efter det indlæses. Det vil liste, hvilken type af digitalt tv og DVR service, du har. Hvis du allerede har en tjeneste, der giver dig adgang til din DVR online, vil det være på din personlige side. Hvis du ikke gør det, skal du klikke på linket til "Tilmeld dig online DVR tjeneste" eller "Min DVR online" for at tilmelde dig tjenesten. Afhængig af din tv-selskab, skal du muligvis betale et gebyr, installere en anden linje på din kabelboks, eller kontakt din DVR virksomhed at have dem tænde din online-tjeneste.


relaterede artikler