Sådan Slet en Facebook-side og Genbrug Navn

November 26

Sådan Slet en Facebook-side og Genbrug Navn


Du kan oprette en Facebook-side for ethvert emne af interesse, at du måtte have. Når du opretter en side, du vælge et navn til den pågældende side. Men navne er ikke eksklusivt til én gruppe, der giver mulighed for at skabe mere end en gruppe med samme navn. Hvis du sletter din Facebook-side, kan du genskabe det og genbruge navnet fra din tidligere gruppe uden nogen problemer.

Instruktioner

Slet Facebook side

1 Log ind på din Facebook-konto.

2 Klik på linket "Mere" ved siden af ​​"Sider" i menuen til venstre. Du vil se en liste over dine Facebook-sider.

3 Klik på navnet på den Facebook-side fra listen for at navigere til siden.

4 Klik på knappen "Rediger side" og navigere til "Management Tilladelser."

5 Klik på linket "Permanent Slet" nederst på siden.

6 Klik på knappen "Slet" på pop-up-vinduet for at bekræfte. Du kommer tilbage til din liste over Facebook sider.

Opret ny Facebook-side

7 Klik på "Opret en side" knappen.

8 Vælg kategori for din side, så skrive navnet på siden i tekstfeltet. Du kan genbruge navnet fra din gamle side.

9 Placer en check i boksen ved siden af ​​"Jeg accepterer Facebook Sider Betingelser," og klik på "Get Started" knappen. Du har genskabt din Facebook-side ved hjælp af den samme side navn, som du havde før.


relaterede artikler