Sådan kører Ubuntu 10.4 Fra en Memory Stick

October 19

Sådan kører Ubuntu 10.4 Fra en Memory Stick


Den gratis Ubuntu Linux-operativsystem tilbyder et komplet desktop GUI sammen med flere forudinstallerede programmer for produktivitet, netværk og andre basale computeropgaver. Du kan installere Ubuntu fra flere forskellige medietyper, herunder en USB memory stick. Hvis du ikke ønsker at tage dit system harddisk plads, kan du endda køre Ubuntu direkte fra USB-stick uden at installere det for at afprøve operativsystemet. Ubuntu version 10.4 har langsigtet støtte, hvilket gør det et godt valg for fortsat brug.

Instruktioner

1 Naviger en webbrowser til download siden Ubuntu. I "Download muligheder" drop-down menu, vælg "Ubuntu 10,4" og enten 32- eller 64-bit version, afhængig af arkitektur dit systems hardware. Klik på "Start Download" og vente på ISO-filen til download helt.

2 Naviger til PendriveLinux hjemmeside og klik på "Download" for at gemme Universal USB Installer til dit system harddisk. Denne lille hjælpeprogram program vil gøre Ubuntu ISO-fil fungerer korrekt på din flash-drev; flere andre er tilgængelige online til download, men Universal USB Installer anbefales af Ubuntu. Filen kører uden installation og kræver administrativ tilladelse.

3 Indsæt et USB-hukommelsesdrev med mindst 2 GB lagerplads. Placering Ubuntu på drevet sletter alle andre lagrede indhold, så du måtte ønske at sikkerhedskopiere eventuelle gemte filer til systemets harddisk først. Start Universal USB Installer.

4 Klik på "Trin 1" drop-down menuen og vælge "Ubuntu 10.4" fra listen af ​​muligheder. Klik på "Gennemse" og navigere til den gemte Ubuntu ISO-fil på harddisken. I "Trin 3" drop-down menuen, klik på det drevbogstav, der svarer til memory stick. Klik på "Opret" når du er færdig.

5 Vent til programmet til at afslutte skriftligt til drevet. Lad memory stick tilsluttet systemet og genstart computeren.

6 Tryk på knappen "BIOS" eller "Setup" på startskærmen for at komme ind i BIOS-menuen. Hvis du ikke kan finde den rigtige nøgle, konsultere systemets manual for specifikke anvisninger. Naviger til "Boot" fanen i menuen og flytte USB-enheden til toppen af ​​listen. Dette vil sikre, at systemet bruger Ubuntu drevet at starte systemet. Gem og afslut BIOS-menuen for at genstarte systemet igen.

7 Vent til startbilledet Ubuntu vises. Klik på det sprog, du vil bruge, og vælg derefter "Prøv Ubuntu" for at køre operativsystemet uden at installere det. Hvis du ønsker at installere det efter en prøveperiode, gentage dette trin, og vælg "Installer Ubuntu" i stedet.

TIPS

  • Mens de fleste moderne bundkort tillader systemet at starte fra en USB-disk, nogle ældre systemer ikke. Hvis USB-enheden ikke vises i din BIOS boot menu, kan du bruge en compact disc eller en anden enhed for at starte Ubuntu.